Blogs, Nieuws

6 voordelen van Mobile Managed Services van Reverse IT

6 voordelen van mobile managed services

6 voordelen van Mobile Managed Services van Reverse IT

Als bedrijfseigenaar of IT-beheerder weet u hoe belangrijk het is om de mobiele apparaten en netwerken van uw organisatie te beheren en beveiligen. Maar soms kan het beheer van deze mobiele middelen een uitdaging zijn, vooral als u zich concentreert op uw kernactiviteiten.

De Mobile Managed Services van Reverse IT bestaan uit oplossingingen waarmee u zich weer kunt focussen op uw primaire en belangrijke bedrijfsactiviteiten. We bieden een alles-in-één platform voor het beheren, beveiligen, ondersteunen en servicen van uw mobiele apparaten.

Beeld van inzichten bij Mobile Managed Services

Hier zijn zes voordelen op een rij die aan bod komen bij het gebruik van onze dienst:

 1. Verbeterde beveiliging: Mobile Managed Services kunnen bedrijven helpen om hun mobiele apparaten en gegevens te beveiligen. Dit kan onder andere door het opzetten van een beveiligingsbeleid, het voorkomen van ongeoorloofde toegang tot (bedrijfs)gegevens, het detecteren van malware en het versleutelen van gegevens.
 2. Kostenbesparing: Door het gebruik van Mobile Managed Services kunnen bedrijven kosten besparen op het gebied van eigen (IT) kennis, tijd, ondersteuning, onderhoud en updates van mobiele apparaten.
 3. Verhoogde productiviteit: Door het beheer van mobiele apparaten uit te besteden, kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten en de productiviteit verhogen. Bovendien voorkomt het storingen en neemt de betrouwbaarheid (uptime) toe.
 4. Betere gebruikerservaring: Mobile Managed Services bieden controle. Er is specialistische kennis voorhanden waardoor storingen sneller zijn verholpen. De gebruikerservaring neemt toe en voor de beheerders het gemak, dankzij een interactief dashboard waar u zelf in controle blijft.
 5. Betere rapportage en analyse: Door het gebruik van Mobile Managed Services kunnen bedrijven rapporten en inzichten ontvangen over het gebruik van hun mobiele apparaten. Dit kan helpen om betere beslissingen te nemen over bijvoorbeeld het uitrollen van (grote) veranderingen.
 6. Betere naleving: Mobile Managed Services kunnen bedrijven helpen om te voldoen aan de regelgeving en beleidsmaatregelen op het gebied van gegevensbeveiliging en privacy. Dit kan het risico op boetes en reputatieschade verminderen.

het instellen van devices bij gebruikt van Mobile Managed Services

Kortom, het gebruik van Mobile Managed Services kan bedrijven helpen om de beveiliging, kosten, productiviteit, gebruikerservaring, rapportage en naleving van mobiele apparaten en netwerken te verbeteren.

Meer weten? Neem eens contact met ons op voor vrijblijvend advies binnen uw organisatie.

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Vraag / opmerking: