Reverse IT Lunch & Learn

Op woensdag 22 april organiseert Reverse IT een Lunch & Learn in het teken van Managed Mobility.

Vanwege de ontwikkelingen omtrent het Corona virus is dit evenement uitgesteld tot nader bericht. 

Het programma biedt u een dag vol leerzame momenten waarin concrete kennis en ervaringen worden gedeeld. Tussentijds geniet van u een uitgebreide lunch en verloten wij een present onder de deelnemers.

MANAGED MOBILITY

In een wereld van “mobile first” kijken organisaties kritisch naar de invloed van mobile computing op de werkvloer. Steeds meer primaire processen zijn sterk afhankelijk van mobile computing en IoT devices. Naast data security en regulering is downtime één van de grootste risico’s die direct impact kan hebben op de operatie binnen, en buiten uw warehouse of distributiecentra.

Reverse IT verteld u over de toegevoegde waarde van Mobile Managed Services en hoe u in controle blijft dankzij samenwerking, kennis en technologie.

HONEYWELL PRODUCTIVITY SOLUTIONS

De operationele workflow van een organisatie varieert per industrie, waardoor een one-size-fits-all oplossing niet zal voldoen. Honeywell presenteert mobile computing software en hardware die ontwikkeld zijn voor uw toepassing en workflow, voor een verbetering in productiviteit en verlaging van TCO.

ZEBRA TECHNOLOGIES

In de digitale wereld van vandaag hebben uw werknemers de juiste tools nodig om hun werk sneller, slimmer en beter uit te voeren. Zebra presenteert de laatste mobile computing hardware en software oplossingen die uw werknemers zal helpen een optimale prestatie te leveren.

 

Thema: Managed Mobility
Datum: 22-04-2020
Tijd: 10:30 – 15:00
Locatie: Hotel Van der Valk Utrecht
Winthontlaan 4
3526 KV  UTRECHT

AANMELDEN

    Meld u aan voor de Lunch & Learn door de volgende velden in te vullen. U kunt na het aanmelden, het programma toevoegen aan uw agenda.