Blogs, Nieuws

After market services van Reverse IT

Blog over de after market services van Reverse IT

After market services van Reverse IT

In de wereld van IT is het belangrijk om bij te blijven met de nieuwste technologieën en trends. Echter, het aanschaffen van nieuwe apparatuur kan kostbaar zijn. Daarom heeft Reverse IT verschillende after market services beschikbaar zoals Refurbished modellen, Repair van apparatuur, Rental toestellen, de Buy Back en Battery service. Deze services kunnen helpen om kosten te besparen en tegelijkertijd hoogwaardige IT-oplossingen te bieden voor uw bedrijf.

Refurbished toestellen

Refurbished producten zijn tweedehands producten die volledig zijn gereviseerd en opnieuw in de markt worden gebracht. Deze producten zijn grondig getest, gerepareerd, schoongemaakt en opnieuw verpakt, zodat ze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Een voordeel is dat deze apparatuur veel goedkoper is dan nieuwe producten, terwijl de kwaliteit voor het scan doel bijna gelijk is! Reverse IT levert alleen hoogwaardige kwaliteitsmodellen welke Grade A (end user ready) zijn. Standaard wordt hier ook nog eens 180 dagen garantie op meegegeven. Een betaalbare en kwalitatief hoogwaardige IT-oplossing dus!

Repair scanners

Repair service

IT is onmisbaar geworden in ons dagelijks leven. Helaas kan het gebeuren dat onze apparatuur het begeeft door storingen of defecten. Reverse IT biedt een uitgebreide reparatieservices aan voor verschillende soorten IT-apparatuur. Het verlengd de levensduur en zorgt er voor dat vervanging niet meteen noodzakelijk is. Door gebruik te maken van reparatie service hoeft u niet direct nieuwe systemen en accessoires aan te schaffen.

Bij Reverse IT worden de meeste nieuwe en zelfs end of life modellen gerepareerd tegen scherpe kosten. Het gebruik van MMS kan daarbij helpen om mogelijke defecten tijdig te herkennen. Aanmelden voor reparatieservices kan gemakkelijk online via de website van Reverse IT. Kortom, reparatie in combinatie met MMS zorgt voor een efficiënte en duurzame oplossing voor uw IT-apparatuur.

Aftermarket Service logo's Reverse IT

Buyback

Als bedrijf wil je natuurlijk altijd de nieuwste en meest geavanceerde IT-apparatuur hebben, maar wat moet er gebeuren met de oude apparatuur? Bij Reverse IT kopen we oude IT-apparatuur op zodat uw oude scanners niet in de kast belanden. Hierdoor kunt u niet alleen uw IT-kosten verlagen, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst. Wij testen, repareren en brengen de apparatuur opnieuw op de markt, zodat deze nog jarenlang gebruikt kan worden.

Rental service

Een handige oplossing voor bedrijven die tijdelijk extra IT-apparatuur nodig hebben is het huren van apparatuur. Dit kan bij Reverse IT al vanaf een maand of langer. Het grote voordeel van huren is dat bedrijven geen nieuwe apparatuur hoeven aan te schaffen die na een piekperiode, project, voorraadtelling of feestperiode ongebruikt in de kast belandt.

Wij bieden een breed scala aan huurmodellen aan, waarbij de configuratie door de afnemer zelf kan worden gedaan of tegen tarief door Reverse IT. De huurcontracten kunnen zelfs worden afgesloten in combinatie met een allriskdekking. Daarnaast worden de gehuurde units altijd grondig getest voordat ze worden verzonden en bij problemen kan er voor een vervangende unit worden gezorgd wat zorgt voor minder downtime!

battery service Reverse IT

Battery as a service

Tot slot voegen we graag nog een service toe voor een van de grootste uitdagingen tijdens  het werken met mobiele apparaten, namelijk de afnemende batterijcapaciteit na verloop van tijd. De batterijen service van Reverse IT zorgt er voor dat downtime en vertragingen worden voorkomen.

Reverse IT heeft een eigen RIT-batterij ontwikkeld (non-OEM) die geschikt is voor bijna elk gang model apparaat. Deze batterijen zijn meermaals getest op werking en lange capaciteitsduur qua gebruik.

Daarnaast is er een voordeel bij het gebruik van MMS en de Battery service. Met behulp van MMS kan de levensduur van batterijen op afstand gemonitord worden, waardoor klanten proactief nieuwe batterijen aangeboden kunnen krijgen als de capaciteit terugloopt.

Benieuwd naar meer?

Meer weten over een van deze services of wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden!

    Naam:

    E-mail:

    Telefoon:

    Vraag / opmerking: