Infrastructuur

Het IT landschap wordt steeds uitgebreider en daarmee voor de gemiddelde gebruiker onoverzichtelijker. Reverse IT helpt klanten en partners in de retail, groothandel, field service, industrie, logistiek en transport, koeriersdiensten etc. bij het kiezen van de juiste barcode-apparatuur en mobile devices voor hun business. Onze focus ligt hierbij op ontzorgen en kosten besparen. Naast nieuwe apparaten leveren wij daarom ook refurbished en voorlaatste modellen, waarmee de levensduur van ‘end of life’ hardware wordt verlengt. Goed voor het milieu én uw portemonnee.

Reverse IT is leverancier van de volgende apparatuur:

  • scanners (barcode, RFID, OCR, Biometrics, MSR);
  • mobile computing (handhelds, PDA’s, ruggedtablets, smartphones);
  • printers (mobile printers, label- en thermische printers);
  • mobile device management (SOTI MobiControl, WavelinkAvalanche);
  • POS, chip & pin (systemen, kassalades, chip & pin terminals, randapparatuur)

Hieronder een overzicht van onze Reverse IT programma’s, elk programma bevat diverse hardware mogelijkheden en oplossingen. 

 

 Op zoek naar een scanner of PDA tegen een scherpe prijs? Kijk dan in onze selectie met voorlaatste refurbished modellen.

MEER LEZEN

 

 mobile-it-rentals
Tijdelijke drukte door een voorraadtelling, evenement of de feestdagen lossen wij voor u op met verhuur van o.a. pin- en barcode-apparatuur.

Meer lezen

 

 mobile-enterprise
Werkt u op kantoor ‘mobiel’? Ook voor tablets, laptops en smartphones kunt u bij ons terecht. Nieuw en refurb, inclusief support.

Meer lezen