Blogs, Nieuws

Blog: Totale vrijheid met ProGlove

Industry 4.0

De revolutionaire scanners van ProGlove zorgen voor een doorbraak in Industry 4.0. Ze maken het mogelijk om handsfree te werken. Totale vrijheid voor de gebruiker dus, waardoor processen een stuk sneller gaan lopen.

ProGlove mikt met zijn wearable scanners op meerdere branches, waaronder warehouse en logistiek, transport, automotive, retail, luchtvaart en de productie industrie. Is efficiënter en sneller scannen van meerwaarde voor uw onderneming? ProGlove is hard groeiende en ook wij verwachten dat het gebruik van ProGlove scanners fors zal toenemen in de toekomst. We hebben dan ook zonder twijfel ruimte gemaakt voor deze samenwerking.

 

 

Volledig handsfree scannen

ProGlove heeft zijn wearable barcode scanners ontwikkeld om de supply chain een gigantische productiviteit boost te geven. De zeer lichtgewicht scanners werken namelijk volledig handsfree. Hoe gaat dat? Met een open handschoen wordt de lichtgewicht scanner vast geklikt aan de bovenkant van uw hand. Vervolgens kan de gebruiker met de hand richten op een te scannen barcode.

Om een al dan niet geslaagde scan te bevestigen aan de gebruiker maken ProGlove apparaten gebruik van diverse signalen, waaronder LED-licht, trilfunctie,  geluid of een E-Ink display. Zowel het scannen van 1D als 2D barcodes is mogelijk.

Tot wel 6 seconden winst per scan

ProGlove maakt scannen niet alleen sneller, maar ook eenvoudiger voor de gebruiker. Het telkens oppakken van een handheld is niet meer nodig. En zo lukt het om tot wel zes seconden per scan te besparen. Niet alleen in een logistiek distributiecentrum kan het werk zo efficiënter gedaan worden, ook voor bijvoorbeeld de retail en transport is het een uitkomst.

ProGlove scanners zijn beschikbaar in meerdere varianten. Verschillen zitten onder meer in de batterijduur, de IP rating en maximale scanafstand. Zo gaat de scanner, zonder tussentijds opladen, tot wel 10.000 scans mee en bereikt u een scan afstand tot 150cm.

 

Stuur uw gebruikers via een E-Ink display op de hand

Uniek voor de ProGlove MARK Display is een ingebouwd energiezuinig E-Ink beeldscherm, een functionaliteit die de andere modellen niet hebben. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de gebruiker stapsgewijs door een proces te begeleiden, zonder tussenkomst van een ander scherm of apparaat. Ideaal voor een orderpicker die zo efficiënt zijn pick route door een warehouse volgt.

De aansturing van het Display verloopt via het verbonden apparaat en uw bedrijfsapplicatie. Zo kunnen bestaande Telnet omgevingen en web-applicaties, zonder tussenkomst van ontwikkelaars, worden geïntegreerd dankzij Ivanti Wavelink Velocity. Voor een diepere app-integratie kunt u uw software gebruik laten maken van Android intents of vrij beschikbare ProGlove SDK.

 

 

Makkelijk te verbinden met verschillende devices

Via bluetooth low-energy maakt de ProGlove scanner verbinding met bijvoorbeeld een tablet, smartphone of handheld. Verbinden is mogelijk met Android en Apple iOS en met USB gateway zelfs met Windows of Linux apparaten.

Inderdaad, ProGlove oplossingen zijn doorgaans goed te combineren met uw huidige hardware. Daarom is de implementatie vaak ook eenvoudig te realiseren.

Integreer met uw bedrijfsapplicaties

De ProGlove scanners kunnen probleemloos worden geïntegreerd in uw bedrijfsapplicaties, ook zonder dat daar software ontwikkeling voor nodig is. Verbinden via Bluetooth is stap 1 en in de meeste gevallen al voldoende om aan de slag te kunnen. Gaan uw wensen iets verder? Door gebruik te maken van eenvoudige Android Intents kunnen uw ontwikkelaars met slechts enkele regels code de ProGlove scanners (en display) aansturen.

Wilt u een diepere integratie en volledige controle over alles wat de ProGlove scanner te bieden heeft? Dan is er een gratis SDK (Software Development Kit) verkrijgbaar met uitstekende documentatie en voorbeelden.

Telnet of Web applicaties

Wilt u de ProGlove MARK Display integreren met uw web of telnet/SSH applicaties? Dit kunnen wij snel en eenvoudig voor u realiseren dankzij Ivanti Wavelink’s Velocity software. Velocity kijkt naar het scherm wat open staat en stuurt automatisch informatie naar het ProGlove display. U krijgt zelf controle over welke informatie of acties u op het E-Ink display wilt tonen aan de gebruiker. Op deze manier begeleid u de gebruiker stapsgewijs door een workflow die u zelf bepaalt zonder dat gebruiker hiervoor op een mobiel apparaat hoeft te kijken.

In gebruik bij diverse multinationals

ProGlove is een nog relatief jonge Duitse onderneming. Het bedrijf bestaat pas sinds 2014. In 2016 volgende de lancering van de eerste producten in Europa. In 2018 volgden de Verenigde Staten en Canada.

In korte tijd heeft ProGlove al een portfolio opgebouwd dat tot de verbeelding spreekt. Zo werken onder meer Volkswagen, DHL en DB Schenker inmiddels met ProGlove barcode scanners.

 

Interesse?

Is uw bedrijf de volgende klant? We praten u graag bij over de mogelijkheden. Neem dus gerust contact op als u graag uw logistieke processen wil gaan versnellen!

Meer informatie of een prijs aanvragen?

T. +31 (0)591 535 190

E. SALES@REVERSE-IT.NET