Solution Set - Field Service

Voor organisaties is Field Service de markt waar het klantretentie het meest effectief kan maximaliseren, de klanttevredenheid kan verbeteren en de winstgevendheid kan vergroten.

Voor het efficiƫnt beheren van Proof of Delivery, Collection en Direct Store Delivery processen biedt Revere IT diverse oplossingen.

Voor het garanderen van snelle leveringen en een uitstekende service is het zaak controle te hebben over Field Service werkzaamheden en uw buitendienstmedewerkers zichtbaar zijn. Met de Field Service solutions kunt u uw Field Mobility processen en collega’s optimaal inzetten. Zo stellen we u in staat met uw klanten duidelijk en tijdig te communiceren over leveringen en/of diensten.

Door op maat gemaakte oplossingen kan Reverse IT bedrijven verder helpen met de manier waarop ze hun Field Service verlenen. Het doel is om te zorgen dat uw service optimaal kan functioneren.

De verschillende solutions binnen Field Service zijn nog in ontwikkeling. Heeft u toch direct een oplossing nodig voor uw Field Service? Neem dan contact op met onze sales afdeling via sales@reverse-it.net of +31(0)591 535 190.

 

Keer terug naar Connected Operations