Nieuws

Futurist Richard van Hooijdonk

Richard van Hooijdonk, spreker tijdens het event van Reverse IT

Voorbereid op de toekomst met Richard van Hooijdonk

Op 10 mei aanstaande is Richard van Hooijdonk te gast tijdens het klantevent van Reverse IT in het Spoorwegmuseum in Utrecht. U wordt meegenomen naar een inspirerende toekomst die het leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen!

Over Van Hooijdonk

Richard van Hooijdonk is een trendwatcher en futurist die bekend staat om zijn vooruitstrevende visie op technologie en de toekomst. Met meer dan 20 jaar ervaring in de ICT-sector en als ondernemer, heeft hij uitgebreide kennis van technologie en de manier waarop deze onze toekomst zal vormgeven.

Van Hooijdonk heeft een duidelijke missie: hij wil mensen inspireren en helpen om zich voor te bereiden op de technologische veranderingen die eraan komen.

Richard van Hooijdonk tijdens presentatie

Thema’s

We nemen u mee in de toekomst van ‘Warehouse’ en ‘Logistiek’. De transformatie van logistiek en supply chain is begonnen. We zien nieuwe autonome vervoerssystemen en robots en algoritmen zorgen voor minder ‘waste’ en hogere opbrengst. Drones bezorgen producten binnen enkele uren nadat je op de bestelknop hebt geklikt. Zelfrijdende vrachtauto’s nemen de bevoorrading voor hun rekening en robots verzorgen het onderhoud in de magazijnen. De Uberisering van de logistiek is begonnen. Bent u al onderdeel van de toekomst van de logistiek & supply chain?

Aanmelden

    Een sessie die u niet mag missen!

    Bent u gericht bezig met het ontwikkelen en laten groeien van uw organisatie, waarbij een kritische blik op de toekomst onmisbaar is? Richard van Hooijdonk geeft u een verrassende kijk op wat ons te wachten staat.

    Wilt u voorbereid zijn op de trends van de toekomst binnen uw bedrijf? Meld u nu aan!