Binnen de gezondheidszorg worden mobiele apparaten steeds meer toegepast voor communicatie, verpleegoproep, medische alarmering en barcode scanning. In toenemende mate is de voorkeur om alle functies binnen één apparaat te combineren. Doordat deze apparatuur een kritisch onderdeel zijn binnen het zorgproces, worden hoge eisen gesteld aan functionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit van zowel het product als de leverancier. Hoe kunnen wij uw zorgorganisatie ondersteunen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Oplossingen voor de zorg

Binnen de gezondheidszorg is steeds meer vraag naar tijdbesparende middelen. Niet alleen om betere kwaliteit te leveren, maar ook om de druk op het zorgpersoneel te verlagen. De huidige generatie zorgtelefoons zorgt voor een sterke verbetering van de werkprocessen. Mobiele apparatuur wordt steeds meer ingezet voor communicatie binnen verpleeggroepen, voor medische alarmeringen of voor het scannen van barcodes. Al deze functies van de zorgtelefoon kunnen op afstand worden beheerd met de Mobile Managed Services van Reverse IT.

Smart devices, specifiek voor zorgomgevingen:

 • Robuust; val- en waterbestendig
 • Desinfectant Ready housing; geschikt voor intensief reinigen
 • Alarm button; toepasbaar voor paniekoproepen
 • Topdisplay; oproepen en alarmen direct zichtbaar
 • Geïntegreerde scanner; 1D en 2D
 • Multilaadstations; ook beschikbaar met locking van het device

Telefonie integratie

 • Verschillende telefonieplatformen worden ondersteund, waarmee de spraak- en geluidskwaliteit is geborgd en een uitstekende integratie wordt gerealiseerd.

Alarmering en Portofonie

 • Ondersteuning van diverse Alarmering, VOS en MOS oplossingen, ook voor het topdisplay. Push-to-talk functie voor portofonie vervanging.

Netwerkondersteuning

 • Wifi en 4 LTE ook geschikt voor DAS en Private LTE
 • Ook geschikt voor DAS en Private LTE
 • Device met 2x SIM slot verkrijgbaar
 • 4G en pLTE mogelijk

Beheren en ontzorgen op afstand

Reverse IT is gespecialiseerd in het beheren van mobiele devices. Vanuit ons technisch support center zijn mobile devices (PDA’s, smartphones, tablets, mobile computers en dergelijke) real-time in control en kan iedere vorm van support en beheer worden uitgevoerd.

Mobile Device Management in een Mobile Managed Service kan worden toegepast op ieder mobiel OS. De specialisten van Reverse IT nemen daarmee het grootste deel van de beheers- en support inspanningen van uw organisatie over. U bent gegarandeerd van de continuïteit van uw processen.

Zorgtelefoon met voorbeeld op patient

Een passend product

Om processen binnen de zorg te kunnen versnellen en vergemakkelijken is de zorgtelefoon ontwikkeld. Deze PDA’s moeten robuust zijn voor de werkomgeving en duurzaam in gebruik/levensduur. Daarnaast zorgen ze voor een snelle communicatie tussen zorgverleners onderling en richting de patient en familie. Al deze vele voordelen maken smart devices geschikt voor zorginstellingen en ondersteunende diensten zoals laboratorium, logistiek, magazijn en bewaking.

Memor 20 Datalogic

De Memor20 van Datalogic is een voorbeeld van een toestel dat perfect kan fungeren binnen zorginstellingen. Het toestel heeft een dubbel SIM slot en biedt met de krachtige hot swapable batterij een lange gebruiksduur. Daarnaast heeft hij een stabiele 4G/PLTE en WLAN-dekking voor een sterke gesprekskwaliteit. De Memor 20 is compatible met meerdere bestaande systemen voor optimale zorgcommunicatie.

Zebra CT58

Zebra TC58

Kwaliteit, lange termijn
6 inch display
Barcodescanner
WiFI 6 + 5G


Honeywell CT30 XP

Honeywell CT30 XP

Kwaliteit, lange termijn
5.5 inch display
Barcodescanner (tot 10m)
WiFi 6


Samsung Xcover 5/6

Samsung Xcover 5 / 6

Budget, korte termijn
6.3 inch display
Hoge kwaliteit camera
Samsung apps


Reverse IT ontzorgt met kwaliteit

Doordat deze op zorg gerichte apparatuur een kritisch onderdeel is binnen het zorgproces, moeten hoge eisen worden gesteld aan functionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit (robuustheid). Het resultaat moet altijd extreem goed zijn door de keuze van producten en leveranciers. Reverse IT werkt exclusief samen met A-merk fabrikanten die gegarandeerd op alle vlakken de kwaliteit en ondersteuning leveren die onze klanten van een enterprise oplossing verwachten. De experts van Reverse IT ontzorgen u op het gebied van projectplanning, uitrol, configuratie en ondersteuning van de zorgmedewerker.

Logo Nerve Centre

Om de beste en meest complete opties te bieden op het gebied van calamiteiten- en incidentbeheersing, werkt Reverse IT samen met Nerve Centre. Dit biedt veiligheid, continuïteit en ondersteunt bij eventuele rampscenario’s.

Honeywell EDA 5s

Honeywell EDA5s

Budget, mid termijn
5.5 inch display
Barcodescanner
IP67 robuust


Datalogic Memor 20

Datalogic Memor 20

Kwaliteit, features
5.7 inch display + 2e notificatie display
Barcodescanner
Wireless Charging (Qi)


Zebra EC55

Zebra EC55

Compact
5 inch display
Barcodescanner


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Meedenken en -doen met uw organisatie om voor u een optimaal bedrijfsresultaat te behalen. Daar staan we voor als Reverse IT. We zijn onafhankelijk en zoeken naar de best passende oplossingen om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

We zorgen voor maatwerk, toegespitst op uw behoefte, en zijn onafhankelijk. Alleen de beste fit is goed genoeg voor uw bedrijf. De ontzorging van uw IT-afdeling en IT-processen is onze expertise.

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Vraag / opmerking: