Nieuws

Het belang van Mobile Device Management trainingen

Het belang van mobile device management trainingen

Wat kan Mobile Device Management voor u betekenen?

Reverse IT biedt SOTI’s Mobile Device Management oplossingen aan voor bedrijven die op zoek zijn naar een oplossing om hun mobiele apparaten en software centraal te beheren of te laten ondersteunen. Een MDM (of EMM) is een beheerbare omgeving voor al uw mobiele (endpoint) devices, inclusief onderhoud, updates en beveiliging en geeft u aanzienlijke controle en zekerheid over hetgeen waarvoor deze worden ingezet.

Om optimaal gebruik te maken van deze oplossingen biedt Reverse IT trainingen aan voor bedrijven en hun medewerkers. Deze trainingen zijn van essentieel belang om het gebruik van mobiele apparaten veilig en efficiënt te laten verlopen en om zo de productiviteit van het bedrijf te verhogen.

Wat houden deze trainingen in?

De trainingen worden gegeven door deskundige mensen die beschikken over uitgebreide kennis van de nieuwste mobiele technologieën en hoe deze naar best practises in te zetten. Dit stelt hen in staat om de medewerkers van uw bedrijf op te leiden op een manier die niet alleen informatief is, maar ook praktisch en interactief.

De trainingen worden gegeven op locatie of online, afhankelijk van de voorkeuren van uw bedrijf of medewerkers. Hierbij komen ook tools van o.a. Android, Windows en die van mobile computing fabrikanten zoals Zebra, Honeywell, Samsung, Datalogic, Panasonic e.a.

 • SOTI’s Enterprise Mobility Management oplossing: MobiControl
 • Kennismaken met het Dashboard en de inrichting ervan;
 • Het maken van statistieken die aansluiten op de doelstellingen van de gebruikers;
 • Filters maken en hier sorteringen op toe kunnen passen;
 • Het remote bekijken en beheren van apparatuur;
 • Het tracken van locaties van devices;
 • Het maken van custom attributen die gepersonaliseerde informatie kunnen tonen naar behoefte van de gebruiker.

 

Wat de zijn voordelen van de trainingen over het platform?

Reverse IT is dagelijks bezig met het opbouwen, onderhouden, beheren en updaten van duizenden devices verspreid over verschillende organisaties in Europa. Door onze kennis te delen voorkomen we dat er voor u kostbare uren gaan zitten in het uitzoeken en ontdekken van veranderingen of vernieuwingen. Daarnaast worden hierin vaak fouten gemaakt waarvan het oplossen weer veel tijd in beslag neemt.

Binnen organisaties is regelmatig sprake van wisseling van gebruikers. Hierdoor is niet iedere gebruiker voldoende getraind om goed overweg te kunnen met het beheren van uw mobiele install base. Hierdoor kunnen onnodig fouten worden doorgevoerd waar de hele keten hinder van ondervindt. Wij adviseren dan ook elke relevante gebruiker te laten trainen om dit te voorkomen.

Al met al kunt u door de trainingen fouten voorkomen en uw productiviteit verhogen. U bespaart onnodige tijd en kosten. Uw medewerkers hebben een betere gebruikerservaring en kunnen een betere inhoudelijke rapportage en analyse opleveren.

MDM trainingen door Reverse IT

Voor wie zijn de trainingen bedoeld?

Iedereen die gebruik maakt van het Mobile Device Management platform van SOTI heeft groot voordeel bij de training. Dit zijn gebruikers, die net beginnen met het beheren, maar ook gebruikers, die al enige tijd werken met het SOTI MobiControl. Daarom heeft Reverse IT twee soorten trainingen ontwikkeld.

Zo is er altijd een passende leerweg ongeacht de ervaring van de gebruiker.

 • SOTI MobiControl Foundations
 • SOTI MobiControl Advanced

Ontvang een Trainings Voucher

Maak gebruik van onze speciale aanbieding op 10 mei!

Op 10 mei organiseren wij ons jaarlijkse klantevent in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Het thema is ‘Mobility First!’. Tijdens de presentaties en verdiepingssessies zijn de voordelen vanMobile Device Management de rode leidraad.

Wilt u weten hoe MDM bedrijven als FonQ, Cornelissen en HANOS heeft geholpen? Kom dan naar ons event op 10 mei en laat u inspireren!

Maakt u al gebruik van Mobile Device Management of van de Mobile Managed Services van Reverse IT of maakt u na uw bezoek aan het event de keuze om een samenwerking met ons aan te gaan? Dan geven wij na bezoek van ons event op 10 mei deze ‘Traings Voucher’ t.w.v minimaal 495 euro per persoon cadeau!*

(*Vouchers voor de trainingen worden uitgedeeld op 10 mei tijdens het klantevent in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Aanbieding is alleen geldig na bezoek aan het klantevent.)

Geldigheid van het trainingsvoucher na bezoek event is 12 maanden.

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Vraag / opmerking: