Warehouse & Distribution

Producten

Transport & Logistics

Producten

Industrial & Manufacturing

Producten

Field Service & Sales

Producten

Healthcare & Life Sciences

Producten

Groeiende positie bij MKB+ bedrijven

Reverse IT heeft de afgelopen 10 jaar een toonaangevende positie weten te verwerven op het gebied van kostenbesparende mobility oplossingen; het zo efficiënt mogelijk leveren, implementeren en beheren van mobiele devices voor kritische productieomgevingen als onder andere distributiecentra, warehouses en field-service omgevingen.Reverse IT staat voor het denken uit de behoefte van de klant. Niet de technologie, maar het eindresultaat van de gebruiker staat centraal.

  • Nuchtere benadering
  • Flexibel
  • Resultaatgericht
  • Lange termijnfocus
Reverse IT Hoofdkantoor
“Met ons innovatieve concept gericht op de ontzorging van de klant bij het beheer van de mobiele oplossingen, hebben wij bij een groeiende klantenkring een sterke positie weten te verwerven.” - Edgar Beck, CEO

SOTI MDM by Reverse IT

MOBILE MANAGED SERVICES

De enorme toename van mobile devices en software apps binnen de enterprise brengt nieuwe en complexe uitdagingen met zich mee. Zaken als productiviteit, uptime en security van organisaties staan onder druk. Het Mobile Device Management (MDM) platform van Reverse IT draagt bij aan het optimaliseren van uw operationele (IT) processen waardoor u efficiënt en effectief controle heeft op uw mobiele inventaris. Support tot aan de eindgebruiker met Mobile Managed Services (MMS).

Populair

Zebra ZT400 Series

944,00 excl. BTW

Honeywell CT40

1.080,00 excl. BTW

Datalogic Memor 10

999,00 excl. BTW

Honeywell Dolphin CK65

1.500,00 excl. BTW

Zebra MC2200/2700

585,00 excl. BTW