Nieuws, Persberichten

Honeywell Platinum Partner

Reverse IT nu platinum partner van Honeywell

Emmen, 7 juni 2021

Honeywell heeft Reverse IT de status van platinum partner gegeven. Daarmee is het hoogst mogelijke niveau binnen de samenwerking tussen beide partijen behaald.

De nieuwe status van platinum partner is niet alleen te danken aan een omzetstijging die Reverse IT behaald met het merk Honeywell. Ook de potentie voor groei binnen de samenwerking speelde mee bij het toekennen van de platinum status.

Groei in resultaten

De samenwerking tussen onze bedrijven zit al langer in de lift”, zegt Tim Rutten, Country Manager bij Honeywell Productivity Solutions.

Dat Reverse IT zijn gold status opgewaardeerd zag worden naar een platinum status, heeft voor een aanzienlijk deel te maken met een omzetstijging.

Maar ook een blik op de toekomst speelde mee:

We zien een enorme potentie voor de toekomst in deze samenwerking. Samen werken we aan mooie plannen. Ook dat speelt natuurlijk mee bij het toekennen van de platinum status”, vertelt Rutten.

Namens Reverse IT verklaart Managing Director Edgar Beck de succesvolle samenwerking:

De afgelopen jaren zijn er grote veranderingen geweest in onze branche. Ik doel dan met name op de groei van Android. We vinden dat Honeywell hier heel slim mee omgaat en dat sluit perfect aan bij onze visie”, vertelt hij.

Een bredere focus

Tot nu toe scoort Reverse IT met name sterk op het gebied van Honeywell mobile computers. Dit natuurlijk tot tevredenheid van Honeywell. Zij zien echter ook groeimogelijkheden op het gebied van andere hardware en software.

We denken dat er nog veel te behalen is op het gebied van onder meer scan en print apparatuur. Ook op het gebied van software willen we groei stimuleren. Want juist het totaalpakket van hardware en software is van ons van groot belang”, vertelt Rutten.

Ook Beck ziet genoeg mogelijkheden in de toekomst:

Net als Honeywell zien wij een verplaatsing van de focus naar mobile device management. Een totaalpakket dus. En ook met de waarde propositie van Honeywell voor Android gebruikers via het Mobility Edge programma kunnen we samen optrekken.

Intensief en prettig contact

Rutten roemt het prettige contact met Reverse IT:

We hebben in de afgelopen jaren steeds meer het contact geïntensiveerd. In elke laag van de organisatie is er goed contact en zijn er vaste gesprekspartners.

Beck onderschrijft de woorden van Rutten:

Door de jaren heen hebben we gezien dat de Benelux organisatie van Honeywell goed aansluit bij onze werkwijze en manier van denken. Je kunt gerust zeggen dat er sprake is van een klik. Daarom hebben we hard gewerkt om de samenwerking naar een hoger niveau te tillen.

Over Reverse IT

Reverse IT, gevestigd te Emmen, heeft de afgelopen 10 jaar een toonaangevende positie weten te verwerven op het gebied van kostenbesparende mobility oplossingen; het zo efficiënt mogelijk leveren, implementeren en beheren van mobiele devices voor kritische productieomgevingen als onder andere distributiecentra, warehouses en field-service omgevingen.

Noot voor de redactie: heeft u vragen over dit bericht? Neem gerust contact op met Edgar Beck van Reverse IT. Bel 06-10676934 of stuur een mail naar e.beck@reverse-it.net

Over Honeywell

Oplossingen van Honeywell worden wereldwijd gebruikte om de veiligheid en productiviteit te verhogen. Het bedrijf maakt onder meer barcode scanners, barcode printers en mobile computers.

Daarnaast is het bedrijf verantwoordelijk voor de ontwikkeling van bijpassende software, waardoor het totaaloplossingen kan bieden aan zijn klanten. Deze oplossingen worden in diverse branches gebruikt, zoals de zorg, retail, logistiek en luchtvaart.

www.Honeywell.com