ICT & Logistiek 2022 is a wrap!

Wij kijken terug op een fantastische editie dankzij alle klanten, partners, bezoekers én collega’s die aanwezig waren. Drie dagen lang waren we te vinden met onze stand op dé hotspot voor de logistieke sector in de Jaarbeurs te Utrecht. We hopen dat de vele goede gesprekken, de nieuwe kennismakingen en adviezen hebben geleid tot inspiratie bij u allen.

Zien we u op 8 & 9 november 2023 weer?

FREE LUNCHES & DRINKS

Tijdens de drie beursdagen hebben velen van u onze stand bezocht en genoten van lunches & drinks, mede aangeboden door Ivanti Wavelink en Proglove. We bedanken u allen voor uw bezoek en zien u graag weer terug bij de volgende editie op 8 & 9 november 2023.

Gebakjes van ivanti tijdens de beurs

Case studies

“Samen met Honeywell en Reverse IT hebben we niet alleen een robuust toestel geselecteerd en geïmplementeerd, maar ook de extra tools en diensten om klaar te zijn voor onze toekomstige groei”Paul Aelmans, DynaGroup

“We zijn zeer te spreken over de praktische oplossingen die Reverse IT ons geboden heeft. Ze zijn een goede sparringpartner met veel expertise”GVT Transport & Logistics

Het hele systeem is geconfigureerd en personeel is getraind, waarna we de implementatie hebben afgerond. We weten dat hulp altijd beschikbaar is, mochten er onverhoopt problemen optreden “ – fonQ

GVT Transport & Logistics
Dynagroup logo

The next step in ICT & Logistiek

In een wereld waarin niets meer zeker is, creëren data houvast. Hoe kunnen we de stap maken naar data gedreven logistieke processen en het beheren hiervan? De antwoorden vind je op ICT & Logistiek. Met inspirerende verhalen en innovatieve oplossingen die laten zien hoe u uw logistieke operatie optimaliseert.

gebruik mobile devices warehouse

We weten allemaal dat digitalisering noodzakelijk is. In bijna alle bedrijfsprocessen worden mobile devices geïmplementeerd. Onze mensen van Reverse IT vertellen u graag meer over onze Mobile Managed Services, waarmee we de continuïteit van uw productieprocessen kunnen garanderen.

“The best scanner is not hot enough”

Wij helpen organisaties om mobiele apparatuur op de juiste manier in te zetten en te beheren. Hierdoor stellen we organisaties in staat het optimale resultaat te behalen uit de mobiele infrastructuur.

Voor wie

ICT & Logistiek is gericht op logistiek- en IT-professionals die werkzaam zijn in de supply chain en op zoek zijn naar oplossingen, toepassingen en diensten om slimmer en efficiënter te werken.

Via Reverse IT kunt u ICT & Logistiek kosteloos bezoeken. Zodra de mogelijkheid is voor gratis registratie aanwezig is zullen wij dit u via deze pagina en onze socials laten weten.

beurs afbeelding

Beursaanbieding

Maak kennis met de voordelen van onze Mobile Managed Services. Profiteer ook na afloop van de beurs nog van onze speciale aanbieding!

Ontvang gratis en vrijblijvend een advies en QuickScan
door onze consultants t.w.v. 1000 euro
&
250 euro korting bij aanschaf van een QBIC trolley.

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Vraag / opmerking:

  Locatie

  Rondom de jaarbeurs zijn meerdere parkeermogelijkheden. Het adres van de jaarbeurs is: Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht