Terugblik Warehouse of the Future

Inspiratie event Reverse IT in Wildlands Emmen 1 juni 2022

Dit voorjaar hebben wij met een selectie van onze klanten ervaringen gedeeld en samen gekeken naar kansen, nieuwe trends en toekomstige ontwikkelingen. Daarmee kunnen we uw en onze bedrijfsprocessen en productiviteit in de toekomst nog verder optimaliseren. Dit hebben we samen gedaan met de experts van Honeywell en SOTI, daarnaast met business cases van Vos Logistics en DynaGroup. Naast de presentaties door experts, trendwatcher en case studies was er ruimte voor interactie, vragen, discussies en vanzelfsprekend voor ontspanning. Een evenement bestemd voor IT- en Logistiek Managers uit de segmenten warehouse & distribution, transport & logistics, industrial & automotive, field service & sales en healthcare & life sciences.

De aftrap

Met zicht op de wilde dieren in Wildlands te Emmen, ontmoetten meer dan 50 ondernemende IT Managers elkaar tijdens de jaarlijkse Reverse IT inspiratiedag.

De aftrap in het aangrenzende Atlas Theater was voor Edgar Beck, CEO van Reverse IT. Paul Aelmans, Manager System & Process Innovation vertelde openhartig over de technologische vernieuwingen, die bij DynaGroup zijn doorgevoerd met inzet van Reverse IT expertise.

Even iets heel anders

De lunchpauze gaf ruimte voor een bezoek achter de schermen van Wildlands. Het programma ging verder in de vlinderkweek, het leeuwenverblijf en de nijlpaardenstal. Daar werd door de verzorgers een rondleiding gegeven en uitgelegd hoe de dieren achter de schermen verblijven en verzorgd worden. Verder is er tijdens de lunch inspiratie opgedaan voor de rest van het programma.

Warehouse of the Future

Tim Rutten van Honeywell en Onno Kievit van SOTI deelden hun visie met heldere voorbeelden van hedendaagse oplossingen in scanningtoepassingen en beheer van devices. Hun visie werd gekoppeld aan een doorkijkje naar de technologische toepassingen van de toekomst.

Bob Mulders, ICT Manager Infra, deelde zijn kennis over de inzet van toekomstbestendige technologie bij Vos Logistics.

Paneldiscussie

Ries Modderkolk, Business Developer bij Reverse IT nam zitting in het expert panel. Samen met Tim Rutten werkzaam bij Honeywell en Onno Kievit werkzaam bij SOTI legde hij stellingen voor aan het publiek. De talrijke toekomstige uitdagingen dwingen ons om ons hier tegen te wapenen door samen vooruit te blikken naar nieuwe technologie en services.

Oog in oog met de giraffen

Tijdens een zonnige afsluiting naast de Savanne was er ruimte om de dag te bespreken tijdens de netwerkborrel. Na deze educatieve en ontspannende activiteit keerden de gasten huiswaarts.

Vervolg

In het voorjaar van 2023 zullen we verder ingaan op de uitdagingen van de toekomst. Wilt u ook op de hoogte blijven of deelnemen aan een van onze evenementen? Schrijf u dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief. Heeft u nog vragen over services of producten? Neem dan hier contact op met ons sales team.

giraffe-g797ef1b9e_1280

    Blijf op de hoogte van alle evenementen!