Klantevent ‘Mobility First!’

Graag nodigen we u uit voor onze klantendag in het Spoorwegmuseum te Utrecht.

We willen ervaringen met u delen en reflecteren op kansen en mogelijkheden in ons werkveld. Met een vooruitblik naar de toekomst en inspirerende trends kunnen we uw en onze bedrijfsprocessen en productiviteit in de toekomst nog verder optimaliseren. Dat doen we samen met onze experts en onze leveranciers.

We verwelkomen u graag op 10 mei!

14579965547_42634cbf22_c

Ambiance en concept

We verwelkomen u graag in het Spoorwegmuseum, een omgeving waarin kennis en inspiratie op een avontuurlijke en informele wijze samen komen in een interactief programma.

Naast de presentaties door experts, trendwatcher en case studies is er ruimte voor interactie, vragen, discussies en vanzelfsprekend voor ontspanning.

Genodigden

Ontmoet collega’s IT-, logistiek- en warehouse managers en experts van Reverse IT en haar leveranciers.

14538300978_81537cd87f_c
Event programma '23

Aanmelden

  Meld u aan voor het klantevent 'Mobility First' op 10 mei 2023 in het Spoorwegmuseum in Utrecht, door het gehele onderstaande formulier in te vullen en te verzenden.

  Heeft u vragen met betrekking tot het event of een aanmelding? Dan staan wij graag voor u klaar via: marketing@reverse-it.net

  Voor overige vragen en informatie kunt u terecht bij het sales team via: sales@reverse-it.net, of via +31 (0)591 535 190.

  Graag tot ziens op 10 mei!

  Team Reverse IT

  Powered by

  Dit event wordt georganiseerd door Reverse IT en is Powered by SOTI, Honeywell en Zebra.

  ‘Warehouse of the Future’

  Om een indruk te krijgen van het jaarlijkse event wat Reverse IT organiseert, geven wij u een terugblik op het event genaamd ”Warehouse of the Future’ wat 1 juni 2022 georganiseerd is.