Klantevent ‘Mobility First!’

Op 10 mei 2023 vond het klantevent van Reverse IT plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Tijdens het evenement hebben we fascinerende klantcases besproken, waaronder die van fonQ, Cornelissen Groep, HANOS en Vepo Cheese. We hebben geluisterd naar interessante presentaties van onze producenten, waarin zij inspirerende trends hebben gedeeld om bedrijfsprocessen en productiviteit in de toekomst verder te optimaliseren. Als spectaculaire afsluiting heeft Richard van Hooijdonk ons meegenomen in een verbazingwekkend toekomstbeeld van de Supply Chain.

Wilt u ons volgende evenement niet missen? Meld u aan en blijf op de hoogte van al onze evenementen!

Case studies

We beginnen het programma met verschillende plenaire casestudies van onder meer fonQ, Cornelissen en Hanos, die worden aangevuld door onze partnerleveranciers SOTI, Honeywell,  Zebra, Datalogic en Ivanti.

Leo Rouw

Leo Rouw is sinds 2015 in dienst als ICT manager bij de Cornelissen Groep. Leo heeft als achtergrond Logistiek Management gestudeerd. In het verleden is Leo werkzaam geweest bij papierproducent, foodretailer, logistiek dienstverlener en WMS softwareleverancier in diverse functies.

Cornelissen Groep is een Nederlands transportbedrijf dat sinds 1930 actief is. Het bedrijf richt zich op verschillende vormen van transport, waaronder internationaal transport, stadsdistributie en koeriersdiensten. Ze maken gebruik van moderne technologieën om hun diensten zo efficiënt mogelijk te maken. Naast transport biedt Cornelissen Groep ook opslag- en warehousing-oplossingen aan. Het bedrijf staat voor verbinding en richt zich op duurzaamheid.

Wouter Sluiter

Wouter Sluiter is Head of operations bij fonQ.nl. Hij is momenteel operationeel manager en is al meer dan 20 jaar actief in de Logiestiek en Supply Chain. Wouter heeft voornamelijk zijn focus op innovatie in Online & Offline business.

FonQ is een Nederlands e-commerce bedrijf dat zich richt op de verkoop van producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Het bedrijf is opgericht in 2003 en heeft inmiddels een uitgebreid assortiment van meer dan 100.000 producten. FonQ staat bekend om zijn moderne en eigentijdse producten en heeft als missie om het leven van klanten mooier en makkelijker te maken. Naast de webshop heeft fonQ ook een fysieke winkel in Utrecht en een magazine genaamd ’thuis’.

Marcel de Boef

Marcel de Boef is Systeembeheerder voor alle HANOS vestigingen en dochterondernemingen. Hij werkt vanuit Apeldoorn en is verantwoordelijk voor 1700 mobile devices en daarnaast nog eens voor 700 iPads en iPhones.
Het is Marcel’s taak om snelle en adequate oplossingen te vinden, zodat medewerkers op een soepele wijze hun dagelijkse werk kunnen doen.

HANOS is meer dan een internationale horeca groothandel. U vindt bij HANOS niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren. Sinds deze opening is HANOS uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met 31 vestigingen over Nederland en België.

Speeddates tijdens de lunch

We keken er enorm naar uit om u de kans te bieden om kennis te maken met de leveranciers van onze topproducten: SOTI, Zebra Technologies, Honeywell, Datalogic en Ivanti. Tijdens de lunch organiseerden we daarom speciale speeddates, waarbij u in korte tijd meerdere producenten ontmoette en met hen en andere klanten in gesprek ging over de nieuwste technologieën en trends.

 

Lunch spoorwegmuseum

Parallelle sessies

Na de lunch hebben we het programma vervolgd met verschillende parallelle sessies:

Printer Edge

Het delen van een gemeenschappelijk platform voor uw printers. Wat zijn hier de voordelen van voor u als eindgebruiker? Gertie Oosterkamp (Channel Sales Manager – BeNeLux) en Thijs Marijnissen (Distribution Manager BeNeLux) presenteren u de nieuwste innovaties op het gebied van Printing. Samen nemen ze u mee in het proces van het kiezen van de perfecte printer die voldoet aan alle eisen en wensen van uw bedrijf.

Word meegenomen door de Printing roadmap van 2023+

Gertie Oosterkamp

Gertie Oosterkamp

Gertie Oosterkamp is Channel Sales Manager in de BeNeLux. Gertie kan terugblikken op meer in dan 20 jaar in de sector waarvan zo’n 15 jaar bij Honeywell. Van herinningen ophalen over Narrow Band tot in detail bespreken van de implementatie van de meest recente technologieën, het is allemaal aan hem besteed. Zijn vrije tijd brengt hij liefst in familieverband door of hij gaat de sportieve toer op.

Deze sessie wordt geassisteerd door Thijs Marijnissen van Honeywell.

 

Introduction to SOTI and the SOTI One platform 

SOTI prouds itself as one of the leaders in the field of Mobile Technology. Its flagship product SOTI MobiControl is only one part of the entire SOTI One platform, which aims to reduce any and all downtime, improve operational efficiency, and thus maximize the ROI of business-critical mobile devices and printers. Learn all about it during our plenary session!

Onno Kievit

Commercial specialist with broad experience in commercial processes, both on operational (account management), tactical (business development) and strategical level. Target and result driven. Open minded, creative and outgoing. Excellent sense of commerce and diplomacy. Focused on negotiating, closing deals and fulfilling customer’s needs. Fond of technology, likes consultative selling.

Jeroen Lebon

I am 48-year-old Enterprise Mobility Management Evangelist, Unified and Modern Endpoint Management Enthusiast, Endpoint Security, and Threat Defense Realist from the Netherlands. I always seek beyond the boundaries of my comfort zone, as only then I grow.
Onno Kievit - SOTI

Automation & Innovation

Van mobile computer tot printer of robot, de producten, diensten en oplossingen van Zebra worden ontwikkeld met één gezamenlijk doel; Om uw mensen en goederen inzichtelijk te maken, verbonden te laten zijn en optimaal te laten functioneren.

Nick Rutgers, Sales Engineer bij Zebra Technologies Benelux neemt u mee in deze visie. Bent u actief binnen de retail, industrie of transport & logistiek? Deze sessie zal u een praktisch inzicht geven in de oplossingen die u geboden worden tot verdere optimalisatie en verduurzaming.

Welke ‘quick wins’ neemt u mee naar huis?

Nick Rutgers

Nick Rutgers is werkzaam als Sales Engineer bij Zebra Technologies. Hij is voornamelijk actief binnen de Transport en Logistiek sector. Tijdens de Automation & Innovation sessie van Zebra vertelt Nick u graag meer over wat hun oplossingen voor u kunnen betekenen.

 

Nick Rutgers - Zebra

Richard van Hooijdonk

Na de parallelle sessies was het tijd om het woord te geven aan niemand minder dan Richard van Hooijdonk, een bekende futurist en trendwatcher. Zijn presentatie was werkelijk een inspirerende ervaring die ons allen in zijn greep hield. Met zijn diepgaande kennis en aanstekelijk enthousiasme nam hij ons mee op een boeiende reis door de evolutie en toekomst van de Supply chain. De heldere inzichten die hij deelde en zijn vooruitziende blik op technologische innovaties, zoals blockchain, Internet of Things en kunstmatige intelligentie, openden onze ogen voor de immense potentie van een efficiënte en duurzame toekomst. Niet alleen bood zijn presentatie een fascinerende terugblik op hoe de Supply chain zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld, maar het gaf ook waardevolle inzichten over hoe bedrijven kunnen anticiperen op de uitdagingen en kansen van morgen. Zonder twijfel zal Richard van Hooijdonk een blijvende indruk achterlaten en fungeren als een inspiratiebron voor een gedurfde en toekomstbestendige benadering van de Supply chain.

Richard van Hooijdonk tijdens presentatie
14579965547_42634cbf22_c

Rondleiding & Borrel

Tot slot wilden we deze prachtige dag graag samen afsluiten door middel van een gezellige borrel in het museum. Daarnaast was er de vrije keuze om gebruik te maken van de rondleiding om een dag vol inspiratie op een avontuurlijke manier af te sluiten.

Training voucher t.w.v. €495!

Na bezoek aan ons event op 10 mei 2023 ontvangt u een Trainings Voucher van Reverse IT ter waarde van €495 per persoon. Te gebruiken wanneer u een samenwerking aan gaat met ons of al gebruikt maakt van een Mobile Device Management omgeving.

Wilt u meer weten over de inhoud en voordelen van de trainingen? Lees dan nu ons nieuwste artikel met alle ins en outs!  Lees dan hier meer!

Aanwezig zijn bij ons volgende event?

Blijf op de hoogte van ons volgende event door het onderstaand formulier.

  Heeft u vragen met betrekking tot het event? Dan staan wij graag voor u klaar via: marketing@reverse-it.net

  Voor overige vragen en informatie kunt u terecht bij het sales team via: sales@reverse-it.net, of via +31 (0)591 535 190.

  Het Spoorwegmuseum

  Krijg een indruk van onze event locatie het Spoorwegmuseum. Bekijk de video en wordt meegenomen in de gevaren van de vuurproef!

   

  ‘Warehouse of the Future 2022’

  Om een indruk te krijgen van het jaarlijkse event wat Reverse IT organiseert, geven wij u een terugblik op het event genaamd ”Warehouse of the Future’ wat 1 juni 2022 georganiseerd is.