Reverse IT biedt end-to-end oplossingen voor mobiele devices, barcode scanners en labelprinters. De focus is gericht op ondersteunen en ontzorgen van organisaties op een zo (kosten-)efficiënt en duurzaam mogelijk manier. Een service onderdeel hierin is het leasen van dergelijke hardware.

Voordelen van leasing

Het leasen van apparatuur in combinatie met life cycle management en duurzaamheid biedt verschillende voordelen voor organisaties:

 • Transparante en voorspelbare kosten
 • Toegang tot de nieuwste technologie
 • Life cycle management
 • Duurzaamheid
 • Verminderde ecologische impact

Leasen maakt het mogelijk om de kosten voor apparatuur overzichtelijk te budgetteren, omdat u maandelijkse leasebetalingen hebt. Eenvoudige financiële planning door constante maandelijkse lasten! Door te kiezen voor lease in plaats van aankoop, wordt de behoefte aan de productie van nieuwe apparaten verminderd, wat resulteert in een lagere ecologische voetafdruk.

Kortom, het leasen van apparatuur in combinatie met life cycle management en duurzaamheid biedt voorspelbare kosten, toegang tot geavanceerde technologie, duurzaamheid, flexibiliteit en kostenbesparingen op lange termijn, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan een verminder ecologische impact.

Hardware leasen aanvragen

Bent u geïnteresseerd in hardware in combinatie met een lease contract? Neem contact op en vraag naar de voorwaarden.

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Vraag / opmerking: