Reverse IT biedt end-to-end oplossingen voor mobiele devices, barcode scanners en labelprinters. De focus is gericht op ondersteunen en ontzorgen van organisaties op een zo (kosten-)effici├źnt en duurzaam mogelijk manier. Uitgebreid levenscyclusbeheer voor mobiele apparaten zorgt ervoor dat uw apparaten in de handen van uw eindgebruikers blijven werken, waardoor de productiviteit behouden blijft en uw investeringen in mobiele technologie worden gemaximaliseerd.

Repairs

Reverse IT kan verschillende hardware, van mobile devices tot barcode scanners of labelprinters, repareren. Hardware reparatie aanmelden kan direct via onze webiste.

Rentals

Ook voor het huren van hardware kunt u bij Reverse IT terecht. Handig bij een tijdelijk tekort, evenement of piekperiode!

Leasing

Leasen van hardware maakt het mogelijk om de kosten overzichtelijk te budgetteren. Geïnteresseerd in het leasen van hardware voor uw organisatie? Lees hier meer.

Buyback

Als hardware opkoper nemen wij ongebruikte apparatuur dat in uw magazijn ligt te verstoffen graag over. Wilt u hardware verkopen? Dat kan bij Reverse IT!