Persberichten

Meld uw repair of overtollige hardware aan via de website

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, is het nu ook mogelijk uw reparaties en uw overtollige hardware via onze vernieuwde website aan te melden.

Het opkopen van overtollige hardware is één van onze kernactiviteiten, hierbij wordt de afvoer en recycling van uw overtollige apparatuur, voor u verzorgd. Wij betalen een goede prijs voor de hardware, die voor u overbodig is geworden, en geven de apparatuur een nieuwe gebruikscyclus.

Op het moment dat barcode apparatuur buiten garantie of contract periode valt, wordt deze bij storingen veelal vervangen of verwijderd. Dit terwijl de levensduur van deze duurzame producten minimaal 5 jaar is. Reverse IT is gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties op allerlei barcode apparatuur (barcode scanners, labelprinters, pda’s, smartphones en mobile devices van o.a. Zebra, Motorola, Honeywell, LXE, Intermec, Psion Teklogix, etc.). Stel investeringen in nieuwe hardware uit, en blijf werken met de u bekende hardware.

Bent u goed voorbereid op de komende eindejaarspiekperiode? Of heeft u extra barcode apparatuur nodig? Reverse IT biedt een passende (tijdelijke) oplossing.

Voor meer informatie, neemt u contact op met Reverse IT: Tel. 0591-535190.

Geef een reactie