Nieuwsbriefacties

Mobile computers: Reparatie vanaf €195,00 – Opkopen – Refurb

Reparaties van mobile computers al vanaf €195,00!

Mobile computers stellen u in staat om overal mobiel en papierloos te werken: in het magazijn, de winkel, de productieomgeving of de buitenlucht (etc.). Mobile computers zijn vaak een essentieel hulpmiddel in uw processen, onmisbaar en dus erg vervelend in het geval van defecten.

Meld uw defecte mobile computer aan ter reparatie en onze account managers en technische engineers schakelen direct. U heeft uw mobile computer binnen no time weer in productie.

*o.v.v. type device & type reparatie

Overtollige mobile computers? Verdien aan uw IT hardware. 
Het komt regelmatig voor bij organisaties dat er overtollige en verouderde devices op de plank blijven liggen. Waarom deze devices laten verstoffen? Reverse IT koopt uw verouderde en/of overtollige devices over en gebruikt deze t.b.v. de reparaties. Wij zorgen voor gecertificeerde datavernietiging, recycling en afvoer van uw devices. Meld uw mobile computer nu aan en ontvang een goede prijs voor uw overtollige devices!

Heterogene Install-base?
Geen probleem voor Reverse IT, dankzij ons onafhankelijke repair center kunnen we allerlei soorten en merken devices repareren. Hieronder vindt u een kleine selectie van modellen die wij regelmatig terugkopen en/of repareren.

 

Bekijk hier het hele nieuwsbericht

Geef een reactie