Enterprise Mobility Management

De enorme toename van mobile devices en software apps binnen de enterprise brengt nieuwe en complexe uitdagingen met zich mee. Zaken als productiviteit, uptime en security van organisaties staan onder druk. Het EMM platform van Reverse IT draagt bij aan het optimaliseren van uw operationele (IT) processen waardoor u efficiënt en effectief controle heeft op uw mobiele inventaris.

Optimale Business Mobility

U vertrouwt er op dat (digitale) bedrijfskritische processen naar verwachting worden uitgevoerd. Een plotse verstoring kan grote gevolgen hebben voor uw operatie. Reverse IT biedt productiviteitsoplossingen die device downtime reduceren en voorkomen.

Centraal Dashboard & Data

Hoeveel mobile devices heeft u in gebruik? Hoeveel niet? Waar zijn deze? Verborgen kosten zitten in zaken die u niet weet. Naast een real-time asset-overzicht kunt u rapporteren op o.a. conditie, verbruik en activiteit van uw devices. Verbeter productiviteit door ongebruikte devices te verplaatsen naar waar een tekort is.

Provisioning & Rapid Development

Reverse IT stelt met u een optimale configuratie samen die het stagen en uitrollen van mobile devices snel en eenvoudig maakt. Binnen minuut(en) klaar voor productie en vanaf dat moment voorzien van remote (App) updates en security patches.

Monitor & Control

Hoeveel tijd en resources gaan verloren in het oplossen van een incident? De meest gemelde klachten zijn veelal opgelost met een simpele actie. Neem proactief actie of kijk op afstand mee en bedien het device direct naar een oplossing.

Security & Lockdown

Voorkom installatie van onveilige apps of malware en bescherm uw bedrijfsgegevens door toegang te beperken tot alleen noodzakelijke applicaties. Voorkom diefstal of data lek van bedrijfsgegevens door een automatische lock of data-wipe wanneer het device buiten uw (geo)location komt.

Reverse IT Services

Onze focus ligt op het ondersteunen en ontzorgen van organisaties op een zo (kosten-)efficiënt en duurzaam mogelijke manier. Niet de technologie maar het eindresultaat van de gebruiker staat bij ons centraal. U kunt vertrouwen op onze diensten, ook nadat u zaken met ons heeft gedaan.

Services onsite & remote

  • Software configuratie op maat
  • Hardware installatie en montage
  • Skilled helpdesk support

Wilt u meer weten over de Mobile Device Management of een prijs aanvragen? Neem dan contact op met onze sales afdeling via sales@reverse-it.net of +31(0)591535190.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.