Nieuws, Persberichten

Nieuwe Pay-off Reverse IT

De nieuw pay-off van Reverse IT

Een nieuwe pay-off voor Reverse IT

Binnen vele organisaties is het uptime houden van mobiele (IT) infrastructuur een essentieel onderdeel geworden van de primaire bedrijfsprocessen. Deze trend, het gebruik van allerlei soorten mobiele devices plus het beheer hiervan, is de laatste jaren door technologische ontwikkelingen sterk naar voren gekomen en onmisbaar geworden.

Wij kennen en volgen de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet. Daarnaast verdiepen wij ons in de bedrijfsprocessen van onze doelgroepen en denken we mee over de doorontwikkeling ervan.

Dagelijks leveren en implementeren we de best passende hardware en mobiele devices bij honderden klanten.  Dat vinden we vanzelfsprekend. Door de toename van deze apparatuur en de toepassingen, krijgen wij steeds vaker terug dat dat mensen in organisaties veel tijd kwijt zijn aan het implementeren en het beheren van deze devices, tijd die beter aan strategische zaken kan worden besteedt. Daarom focust Reverse IT vooral ook op het ontzorgen van de klant, door haar services op allerlei niveau’s aan te bieden. Meer en meer zijn we de partij die de meest volledige en beste service garandeert.

Hieruit is dan ook onze nieuwe pay-off ontstaan:

“Full service on mobile devices”

Wat bedoelen we met full service

Wat bedoelen we bij Reverse IT nu werkelijk met deze ‘full service’? We kunnen deze full services opsplitsen in enkele pijlers waarmee we service verlenen op mobile devices.

Advies en consultancy

Het begint bij de juiste keuze van de apparatuur. Daarin houden we rekening met de eisen en wensen op het gebied van functionaliteit, integratie en houden we rekening met budget en bedrijfsomstandigheden.

‘Zien is geloven’

Wij nemen de klant graag mee in live demonstraties, zodat deze overtuigd wordt wat de best passende keuze is. Een heldere en duidelijke offerte zorgt er voor dat alle afspraken zwart op wit staan en verwachtingen over en weer kunnen worden waargemaakt.

Compleet portfolio

Alle apparatuur en ondersteunende software is door technisch specialisten getest en geaccordeerd om zonder problemen geleverd en ondersteunt te kunnen worden. Wij stellen belangrijke eisen aan kwaliteit, beschikbaarheid maar ook aan de services en garanties van de betreffende fabrikant.

Professional services

Alle oplossingen worden door technisch specialisten geconfigureerd en gebruiksklaar opgeleverd. Daarnaast kunnen ook specifieke maatwerk oplossingen en integraties met allerhande applicaties worden geïmplementeerd.

Managed support centre

Het belangrijkste is uiteindelijk dat geleverde apparatuur goed blijft functioneren en er bij incidenten of wijzigingen van functionaliteit, technische ondersteuning wordt geboden.

Reverse IT-care en de Managed Services zorgen voor een optimale up-time en het volledig ontzorgen bij beheer, support en reparaties. Dit doen wij tegen een vast tarief waarbij alles is inbegrepen. Dit kan ook op door derden geleverde apparatuur worden geboden.

After market service

Dit is een onderscheidende activiteit die vooral gericht is op het repareren en refurbishen van apparatuur. Daarmee stellen wij als doel om apparatuur zo lang mogelijk te kunnen gebruiken en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan de circulaire economie. Bij nieuwe projecten kopen wij bestaande apparatuur terug om het op deze manier weer opnieuw in te kunnen zetten.

Het verhuren van apparatuur biedt uitkomst op piekmomenten of bij seizoensgebonden activiteiten. Het aanbod bestaat uit een breed assortiment.

Samen met..

Samen met uw organisatie kijken we naar een strategische samenwerking om realisatie van een optimaal bedrijfsresultaat te behalen. We denken hierbij toekomstgericht, zijn innovatief en werken flexibel. Ook onze technologie partners denken mee in het best haalbare resultaat.

Welke uitdaging heeft u voor onze oplossing?

Wilt u samen met ons kijken naar mogelijke technologische veranderingen en optimalisatie van uw bedrijfsresultaten? Neem dan vrijblijvend contact op.

    Naam:

    E-mail:

    Telefoon:

    Vraag / opmerking: