Nieuws, Nieuwsbrief

Nieuwsbrief februari 2023 Reverse IT

Nieuwsbrief februari 2023 Reverse IT

Nieuwsbrief februari 2023

Hierin vindt u een blog door DNA Services samen met Reverse IT in aanloop naar de Supply Chain Innovation beurs waar we samen te vinden zullen zijn. We presenteren u onze case study van MATCH Supermarché. Verder belichten we een actueel onderwerp over populaire apps zoals TikTok en de gevaren hiervan.

TikTok in combinatie met bedrijfsgegevens

Het is een terugkerende discussie. Het gebruik van populaire apps in combinatie met diensttelefoons en andere zakelijke apparaten. Wanneer medewerkers gebruik maken van een zakelijke smartphone of andere mobile devices worden hier vaak klant of bedrijfsgegevens op verzameld of beheerd. Er staat dus veel waardevolle informatie op de devices die gevaar loopt door onder andere malware, een data lek of diefstal. Hoe zorgen we er voor dat deze gegevens beveiligd worden?

TikTok in combinatie met bedrijfsgegevens

Supply Chain Innovations

Op donderdag 16 maart ’23 vindt de jaarlijkse editie plaats van Supply Chain Innovations waar Reverse IT samen met DNA Services te vinden zal zijn. Hét event voor supply chain managers, logistiek managers, ICT’ers, operations managers, CEO’s, warehouse managers. Kortom, iedereen die begaan is met het optimaliseren van goederen-, informatie- en kostenstromen mag niet ontbreken op deze dag

Supply Chain Innovations. Blog geschreven door DNA en Reverse IT

BLOG DNA Services en Reverse IT

DNA Services over de toepassingsgebieden van de door hun ontwikkelde systemen en applicaties. Daarnaast wordt ingegaan op de keuze van Progressive Web Apps en de onafhankelijkheid in combinatie met verkrijgbare hardware. Tot slot wordt duidelijk waarom de samenwerking met Reverse IT juist van belang is en hoe we samen bedrijfsprocessen weten te verbeteren.

Case Study MATCH Supermarché

Case Study MATCH Supermarché

Supermarché MATCH is een multinationale supermarktketen met meer dan 220 winkels in België, Frankrijk en Luxemburg. Om aan de groeiende behoeften en verwachtingen van hun klanten te voldoen is MATCH begonnen met het herzien van magazijnactiviteiten en het managementsysteem.

Ze hadden een apparaat nodig dat gebruiksvriendelijk, duurzaam en veelzijdig was. Daarnaast vonden ze een langetermijnoplossing die hun total cost of ownership zou verlagen.

Team uitbreiding

Geïnteresseerd in een nieuwe dynamische werkomgeving? Wij van Reverse IT zoeken een nieuwe accountmanager!
Een uitdaging om samen met ons de klant mee te nemen in de totaaloplossing die Reverse IT kan bieden. De lange termijn samenwerking en klanttevredenheid is wat je dagelijks bezighoudt.

Benieuwd naar de functie of meer informatie? Contact opnemen kan met Richard via R.dewagt@reverse-it.net. Bekijk de vacature hier.

Vacature accountmanager

Agenda 2023

16 Maart 2023 – Supply Chain Innovation beurs, Expo Antwerpen
10 Mei 2023 – Klant Event Reverse IT, Utrecht
Bekijk alle evenementen hier!

    Naam:

    E-mail:

    Telefoon:

    Vraag / opmerking: