Nieuws, Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Januari 2023

Visuals nieuwsbrief Reverse IT januari 2023

Nieuwsbrief Januari 2023

Hierin vindt u een een vooruitblik op de komende Supply Chain Innovation beurs waar Reverse IT samen met DNA Services te vinden zal zijn. We presenteren u onze nieuwe Pay-off en stellen u voor aan onze nieuwste collega Richard de Wagt. Verder belichten we een belangrijke dag om stil te staan bij het werkplezier in de zorg.

Supply Chain Innovations

Supply Chain Innovations

Op donderdag 16 maart ’23 is Reverse IT samen met DNA Services te vinden tijdens de jaarlijkse editie van Supply Chain Innovations. Hét event voor supply chain managers, logistiek managers, ICT’ers, operations managers, CEO’s, warehouse managers. Kortom, iedereen die begaan is met het optimaliseren van goederen-, informatie- en kostenstromen mag niet ontbreken op deze dag!

Het gebruik van mobile devices en het beheer hiervan is onmisbaar geworden. Dagelijks leveren en implementeren we de best passende hardware en mobiele devices bij honderden klanten. Wat we zien is dat mensen in organisaties behoorlijk veel tijd kwijt zijn aan het implementeren en het beheren van deze devices. Daarom focust Reverse IT vooral ook op de ontzorging van de klant, door haar services op allerlei niveau’s aan te bieden.

Hieruit is dan ook onze nieuwe pay-off ontstaan: “Full service on mobile devices”

Wat bedoelen we bij Reverse IT nu werkelijk met deze ‘full service’? We kunnen deze full services opsplitsen in enkele pijlers waarmee we service verlenen op mobile devices. Benieuwd naar onze uitgebreide artikel? Lees dan verder!

De nieuwe Pay-off van reverse IT
Richard de Wagt is de nieuwe accountmanager van Reverse IT

Meet & Greet

Mijn naam is Richard de Wagt en ik ben sinds 4 januari werkzaam voor Reverse IT. Ik heb een commerciële achtergrond en mijn ervaring opgedaan in de functies van sales, accountmanagement en als salesmanager bij verschillende bedrijven in de IT-branche. De afgelopen 7 jaar ben ik actief geweest op het gebied van leasing van IT-apparatuur en IT-werkplekken.

In mijn vrije tijd mag ik graag fietsen. Ik woon in Steenwijk en dat ligt tussen natuurpark de Weerribben en de bossen en de heide van Havelte. Hier kun je prachtig fietsen. Heerlijk om na het werk je hoofd leeg te maken. Verder ben ik, als vader van een tweeling van 4 jaar, veel thuis te vinden.

Bij Reverse-IT heb ik de opdracht om het accountmanagement team aan te sturen. We hebben, als full-servicebedrijf, een groot aantal klanten en die verdienen de nodige aandacht. Dat ga ik in de komende tijd met het team verder oppakken.

Voor passend advies ben ik te benaderen via r.dewagt@reverse-it.net of +31(0)6 2666 4799.
Graag tot spoedig!

Dag van het werkplezier in de zorg

Elke laatste dinsdag van januari is het de ‘Dag van het werkplezier in de zorg’. Een dag waarop zorgorganisaties in Nederland het werkplezier van zorgprofessionals in de spotlights zetten. Het is dé dag om, samen met collega’s, stil te staan bij het waardevolle zorgvak. En een dag om in gesprek te gaan over manieren om werkplezier en gemak te vergroten.

Dag van het werkplezier

Een dag om na te denken hoe u uw medewerkers meer plezier en gemak mee kan geven tijdens het werk. Door het gebruik van mobile devices kunnen medewerkers tijd besparen en meer focus leggen op het zorgvak waar zij hun plezier uit halen. Het beheren van apparatuur via Mobile Device Management kan ongemakken, stress of stilstaande werkprocessen voorkomen.

Agenda 2023

2 Februari 2023 – Kennissessie, ICT & Zorgdomotica – Intrakoop

16 Maart 2023 – Supply Chain Innovation beurs, Expo Antwerpen

10 Mei 2023 – Klant Event Reverse IT, Utrecht

Bekijk alle evenementen hier!