Nieuws, Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Maart 2023

nieuwsbrief maart 2023 Reverse It

Nieuwsbrief maart 2023

Hierin vindt u een uitnodiging voor ons klantevent op 10 mei 2023, geven we u een terugblik van een geslaagde Supply Chain Innovation beurs waar we aanwezig waren, presenteren we een artikel uit over de after market services en lichten we een krachtig product van Zebra toe.

Uitnodiging klantevent

Op 10 mei vindt ons klantevent weer plaats, deze keer in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Het hoofdthema wordt Mobility First! Het belang van het centraal beheren van allerlei mobiele devices.

We nodigen u hiervoor van harte uit!

U kunt deelnemen aan verschillende verdiepingssessies, bijvoorbeeld over de mogelijkheden van XSight, een incident en analytische rapportage dashboard- en de Enterprise Mobility Management oplossing van onze partner SOTI.

Ontwerp zonder titel-19

Verder staan er interessante klantcases op het programma van ondermeer fonQ en Cornelissen. Hun mensen geven een informatieve presentatie over hun oplossing, de lessons learned en de voordelen die zij hebben ervaren.

Profiteer en leer van hun ervaringen. Deelname is voor u gratis, maar er is plaats voor slechts 150 gasten. Registreer nu en wees erbij, we verwelkomen u graag op 10 mei!

Terugblik Supply Chain Innovations

16 maart 2023 stond voor ons in het teken van Supply Chain Innovations. Samen met DNA Services hebben we een geweldige dag met wederom volop actie gehad in Antwerpen. Onze expert Ries Modderkolk heeft namens ons tijdens een plenair interview ‘live on stage’ gesproken over de innovaties die we ontwikkelen.

Graag bedankten wij u als bezoeker en onze vendoren voor de goede samenwerking. Lees voor meer informatie over onze samenwerking met DNA deze blog!

1678979722249
1678979719961
1678979722024

In de wereld van IT is het belangrijk om bij te blijven met de nieuwste technologieën en trends. Echter, het aanschaffen van nieuwe apparatuur kan kostbaar zijn. Daarom heeft Reverse IT verschillende after market services beschikbaar zoals Refurbished modellen, Repair van apparatuur, Rental toestellen, de Buy Back en Battery service.

Deze services kunnen helpen om kosten te besparen en tegelijkertijd hoogwaardige IT-oplossingen te bieden voor uw bedrijf.

Benieuwd welke services voor u van belang kan zijn? Lees dan de blog!

De ultime scanner van Zebra

Met de TC52 en TC57 barcodescanners van Zebra scan je snel en efficiënt barcodes, waar je ook bent. De compacte TC52 is perfect voor mobiel gebruik en heeft een intuïtieve interface en snelle scanmogelijkheden. De robuuste TC57 is ideaal voor gebruik in veeleisende omgevingen en is bestand tegen stof, water en extreme temperaturen. Beide scanners zijn uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van beeldvorming en zijn gemakkelijk te integreren met andere apparaten. Kortom, betrouwbare en krachtige barcodescanners die je werk eenvoudiger maken.

Agenda 2023

10 Mei 2023 – Klant Event Reverse IT, Utrecht

8 en 9 November 2023 – ICT & Logistiek beurs, Utrecht
Bekijk alle evenementen hier!