Nieuws

Nieuwsbrief Oktober 2022

Visual nieuwsbrief oktober 2022

Nieuwsbrief Oktober 2022

We delen graag de meest recente ontwikkelingen rond Reverse IT. Deze maand zijn we een krachtige samenwerking aangegaan met DNA Services, daarnaast zijn we in november te vinden op de ICT & Logistiek beurs waar we u meer over willen vertellen en tot slot delen we graag de case study over DynaGroup met u.

DNA Services en Reverse IT gaan samenwerken om hun klanten te ondersteunen met een ketenoplossing voor scanning-hardware en bijpassende softwaretoepassingen. DNA levert aan haar klanten ERP-software, waaronder Uniconta en FreshERP, en ontwikkelt daarnaast klantspecifieke webapplicaties.

In de achterliggende jaren heeft DNA diverse scanapplicaties ontwikkeld waarmee klanten in logistieke processen en warehouses gedigitaliseerd zijn. Door dit partnership kunnen DNA Services en Reverse IT klanten de combinatie bieden van zowel scanning-hardware alsook de bijpassende software applicaties.

Case study DynaGroup

Van het repareren van smartphones en drones tot het leveren van huishoudelijke apparaten, meubilair en paspoorten, DynaGroup neemt de lasten voor u weg met slimme oplossingen.
Dynalogic Case Study

DynaGroup moest een innovatieve oplossing implementeren waarmee ze de uitvoering van hun uitbreidingsplannen zouden kunnen handhaven. In samenwerking met Honeywell en Reverse IT was DynaGroup in staat hardware en software te combineren tot een oplossing die voldeed aan hun behoeften.

“De mogelijkheid om snel barcodedata van korte en lange afstanden vast te leggen met één apparaat, stelt ons in staat om tijd en kosten te besparen bij elke scan.”  – Paul Aelmans, Manager systeem- en procesinnovatie

Dynagroup medewerkers

ReverseIT verlengde de levenscyclus van de nieuw geïmplementeerde apparaten van DynaGroup verder door kostenbesparende diensten aan te bieden, zoals reparatie en ondersteuning. Ze hebben hardwaretekorten opgelost tijdens piekperioden met verhuur, evenals verhoogde capaciteit door het leveren van herstelde apparaten.

Bezoek Reverse IT op 8, 9 en 10 november tijdens de ICT & Logistiek beurs in de jaarbeurs Utrecht en maak kennis met de voordelen van Mobile Managed Services. Profiteer van onze beurs aanbieding!

beurs afbeelding

Gratis registratie via onderstaande link of bezoek onze website voor meer informatie. Eerder contact opnemen voor een advies en gratis QuickScan door onze consultants mag natuurlijk ook via sales@reverse-it.net.

Ontvang gratis en vrijblijvend een
advies en QuickScan
door onze consultants t.w.v. 1000 euro

&
250 euro korting bij aanschaf
van een QBIC trolley

verpleegkundige gebruikt mobiel device zorg patient

Oplossingen in de zorg

Binnen de gezondheidszorg is steeds meer vraag naar tijdbesparende middelen. Niet alleen om betere kwaliteit te leveren, maar ook om de druk op het zorgpersoneel te verlagen. De huidige generatie zorgtelefoons zorgt voor een sterke verbetering van de werkprocessen. Mobiele apparatuur wordt steeds meer ingezet voor communicatie binnen verpleeggroepen, voor medische alarmeringen of voor het scannen van barcodes. Al deze functies van de zorgtelefoon kunnen op afstand worden beheerd met de Mobile Managed Services van Reverse IT.

Inschrijven voor de nieuwsbrief!

Subscribe

* indicates requiredBedrijfstak