Over ons

Over ons

Sinds 2000 houden wij ons bezig met producten en oplossingen op het gebied van automatische identificatie/datacollectie en traceability. Voor deze oplossingen zijn wij geautoriseerd en gecertificeerd partner van diverse fabrikanten. Niet de technologie maar het eindresultaat van de gebruiker staat bij ons centraal. Deze omgekeerde (‘reverse’) manier van IT-benadering verklaart naast onze werkwijze ook onze naam. De ruime ervaring van onze kundige medewerkers, gecombineerd met een nuchtere aanpak en no-nonsense bedrijfscultuur,heeft ertoe geleid dat Reverse IT door de jaren heen solide zakelijke relaties met (middel)grote bedrijven en (semi-)overheden heeft opgebouwd en uitgebreid.

Scanning the world

Reverse IT heeft als missie “organisaties in staat te stellen volledig gebruik te maken van alle mogelijkheden die het digitale tijdperk biedt, door het gebruik van webapplicaties en mobiele hardware oplossingen”. In een IT landschap dat steeds uitgebreider – en daarmee onoverzichtelijker – wordt, helpen wij onder het motto ‘scanning the world’ klanten in de retail, groothandel, field service, industrie, logistiek en transport, koeriersdiensten etc. bij het kiezen van de juiste barcode-apparatuur en mobile devices voor hun business. Optimaal gebruik maken van ICT zou wat ons betreft net zo vanzelfsprekend moeten zijn als stroom uit de muur.

Levensduur verlengen

Onze focus ligt op het ondersteunen en ontzorgen van organisaties op een zo (kosten)efficiënt en duurzaam mogelijke manier. Naast nieuwe apparaten verkopen en verhuren wij daarom ook refurbished en voorlaatste modellen. Gezien de frequentie van het uitbrengen van nieuwe hardware door fabrikanten, voldoen voorlaatste modellen ruimschoots aan de eisen van de software. De levensduur van ‘end of life’ hardware en hardware buiten contract wordt daarmee verlengd, wat naast goed voor het budget ook goed voor het milieu is.

Diensten