Blogs, Nieuws

Passende oplossingen voor uiteenlopende bedrijven

Henk van Asselt blog Reverse IT

Henk van Asselt is consultant bij Reverse IT. Hoe vindt hij dat Reverse IT het verschil maakt en waarmee kan hij uw organisatie helpen?

Uiteenlopende bedrijven

“Als consultant kom ik bij zeer verschillende bedrijven over de vloer. Soms zoekt een bedrijf simpelweg een budgetvriendelijke mobile computer en gaat het vooral om de prijs. Op andere momenten wil de klant juist dat ergonomie centraal staat, terwijl de prijs überhaupt geen issue is. De wensen van onze klanten zijn uiteenlopend, maar bijna altijd kunnen wij wel helpen”

Meedenken over een passende oplossing

“Bij Reverse IT zoeken we altijd naar de perfecte oplossing voor de klant. We geven eerlijk advies en wijzen dus ook op zaken als onderhoudskosten, eventuele reparatiekosten, de configuratie van toestellen en meer. Ik vind het belangrijk dat de klant een realistisch beeld heeft van alle kosten die komen kijken bij de aanschaf van mobile computers en andere hardware, zoals barcode scanners.”

Reparaties en hulp op afstand

“Ik benadruk graag dat wij organisaties volledig kunnen ontzorgen. Zo hebben we een eigen reparatiedienst en bieden we Mobile Managed Services (MMS) aan. Laatstgenoemde dienst houdt in dat we op afstand onder meer software en configuraties kunnen installeren. Als elk toestel met de hand geconfigureerd moet worden, is de kans op fouten groter en kan het voorkomen dat niet elk toestel gelijk is. Dat kan voor vervelende consequenties zorgen. Als er een keer een configuratie wijziging nodig is, dan rolt onze helpdesk de wijziging direct uit op alle apparaten.”

Tijdwinst en altijd up to date

“Een bijkomend voordeel van onze Mobile Managed Services is dat updates van afstand uitgevoerd worden. Zo beschikken alle mobile computers over dezelfde nieuwste software. Dat is niet alleen goed voor het functioneren van de apparaten, maar voorkomt ook veiligheidslekken. Wij regelen het allemaal en de klant is er helemaal geen tijd meer aan kwijt. Omdat alles van afstand geregeld wordt, hoeven er ook niet onnodig kilometers gemaakt te worden.”

Voor grote én kleine opdrachten

“Ik wil graag nog kwijt dat we er niet alleen zijn voor grote opdrachten. Heeft u als klant maar één of twee toestellen nodig? Geen probleem. De mond-tot-mond reclame van een tevreden klant is ons veel waard!”