QBIC  Trolley

Een mobiel werkstation dat zorgt voor meer efficiëntie tijdens het productie proces. Daarnaast biedt het ook werkcomfort en gemak voor medewerkers werkzaam binnen de logistiek en productie.

De trolley is te optimaliseren op het gebied van exterieur en technische specificaties. Het uiterlijk van de trolley kan gecustomized worden op basis van bedrijfskleur en specificaties welke nodig zijn tijdens gebruik. Daarnaast zijn er meerdere opties voor een hogere accucapaciteit en vermogen.

Er zijn drie modellen verkrijgbaar van de trolley. Namelijk de ‘Basic’ voor kort gebruik, de ‘Polymath’ voor intensief gebruik en de ‘LongLife’ als duurzame optie.

Basic

Licht intensief gebruik
Laag gewicht & soepel beweegbaar
1 onderspanning
300 of 600 W
60 of 100 Ah


Polymath

Dagelijks intensief gebruik
I.c.m. vast beeldscherm
Extra beveiliging
1000 of 1500 W
100 of 118 Ah


LongLife

Intensief langdurig gebruik
Duurzame Gel accu
Robust uiterlijk
400, 600 of 650 W
90 of 150 Ah


Accessoires

Om de trolley nog breder inzetbaar te maken is er de mogelijkheid tot uitbreiding met een groot aantal accessoires zoals extra werkbladen, opbergvakken en printerladen om gemakkelijk rollen te verwisselen. Daarnaast zijn er benodigde accessoires voor het  monteren van schermen, afvalbakken, scanapparatuur en andere toepassingen.

Mochten er specifieke toepassingen nodig zijn, dan is het mogelijk om op aanvraag customized accessoires te laten ontwikkelen en produceren.

Customized

Om voor elke toepassing een gepaste oplossing aan te kunnen bieden is er het customized programma. Binnen dit programma is het mogelijk specifieke technische combinaties te maken voor speciale toepassingen. Het te verwachtte stroomgebruik kan worden gemonitord en op basis daarvan wordt een type geadviseerd.

Ook is het mogelijk om de trolley in de gewenste bedrijfskleuren of specifieke materialen zoals aluminium en RVS te laten produceren.

Vraag naar meer informatie

  Voornaam:

  Achternaam:

  Organisatie:

  E-mail:

  Telefoon:

  Vraag / opmerking: