QBIC  Trolley

Een mobiel werkstation dat zorgt voor meer efficiëntie tijdens het productie proces. Daarnaast biedt het ook werkcomfort en gemak voor medewerkers werkzaam binnen de logistiek en productie.

De trolley is te optimaliseren op het gebied van exterieur en technische specificaties. Het uiterlijk van de trolley kan gecustomized worden op basis van bedrijfskleur en specificaties welke nodig zijn tijdens gebruik. Daarnaast zijn er meerdere opties voor een hogere accucapaciteit en vermogen.

Er zijn drie modellen verkrijgbaar van de trolley. Namelijk de ‘Basic’ voor kort gebruik, de ‘Polymath’ voor intensief gebruik en de ‘LongLife’ als duurzame optie.

Basic

Licht intensief gebruik
Laag gewicht & soepel beweegbaar
1 onderspanning
300 of 600 W
60 of 100 Ah


Polymath

Dagelijks intensief gebruik
I.c.m. vast beeldscherm
Extra beveiliging
1000 of 1500 W
100 of 118 Ah


LongLife

Intensief langdurig gebruik
Duurzame Gel accu
Robust uiterlijk
400, 600 of 650 W
90 of 150 Ah


Accessoires

Om de trolley nog breder inzetbaar te maken is er de mogelijkheid tot uitbreiding met een groot aantal accessoires zoals extra werkbladen, opbergvakken en printerladen om gemakkelijk rollen te verwisselen. Daarnaast zijn er benodigde accessoires voor het  monteren van schermen, afvalbakken, scanapparatuur en andere toepassingen.

Mochten er specifieke toepassingen nodig zijn, dan is het mogelijk om op aanvraag customized accessoires te laten ontwikkelen en produceren.

Customized

Om voor elke toepassing een gepaste oplossing aan te kunnen bieden is er het customized programma. Binnen dit programma is het mogelijk specifieke technische combinaties te maken voor speciale toepassingen. Het te verwachtte stroomgebruik kan worden gemonitord en op basis daarvan wordt een type geadviseerd.

Ook is het mogelijk om de trolley in de gewenste bedrijfskleuren of specifieke materialen zoals aluminium en RVS te laten produceren.

QBIC zomeractie

Deze zomer zetten wij de QBIC Trolley in het zonnetje. Een mobiele werkplek-oplossing die handzaam, robuust en veelzijdig is. Processen worden versneld en uw medewerkers ervaren meer gemak en vooral rust en overzicht. Voor velen is deze Trolley daarom al een maatje, dat je graag mee zou nemen op vakantie.

Dat bracht ons op een ludieke actie: laat ons weten welke vakantiebestemming u zou kiezen met uw Trolley. Maak een unieke vakantiefoto van uzelf en uw Trolley ‘maatje’ en stuur deze in via: marketing@reverse-it.net

De leukste inzending wint een iPad!

Wij zien uit naar alle leuke, creatieve en ludieke vakantiefoto’s van blije mensen met hun QBIC Trolley maatje.

Alle medewerkers van Reverse IT en QBIC wensen u een mooie zomer toe!

*Deze actie geldt voor bestaande relaties, die al een QBIC Trolley hebben aangekocht en nieuwe relaties die in juli, augustus en september een QBIC Trolley bij ons aanschaffen. De winnende inzending wordt bekendgemaakt op 14 oktober 2022.

Vraag naar meer informatie

  Voornaam:

  Achternaam:

  Organisatie:

  E-mail:

  Telefoon:

  Vraag / opmerking: