Case Studies

Reverse IT geeft u graag inzicht in de werkwijze en ervaringen opgedaan tijdens projecten bij een aantal van onze klanten. Uiteraard blijven wij deze Case Studies aanvullen met nieuwe projecten in de toekomst. Bent u klant en mogen wij een case study met u opstellen? Neem dan contact op met marketing@reverse-it.net.

Bekijk ook onze referenties!

Al 7 jaar werken internationale horeca groothandel HANOS en Reverse IT samen. Recent is de integratie van SOTI MobiControl een groot traject afgerond. Met het systeem van SOTI worden ruim 1700 Zebra devices beheerd, die de plek hebben ingenomen van verouderde Windows CE scanners. Meer over deze gemaakte keuze en de samenwerking leest u hier.

Om het piekseizoen te overbruggen had Vos Logistics tijdelijk meer handscanners nodig. Er waren maar weinig partijen die dit konden leveren, maar gelukkig kon Reverse IT Vos voorzien van alle benodigdheden. Inmiddels levert Reverse IT ook de mobiele apparatuur inclusief MDM. Benieuwd hoe dit proces is gegaan? Bekijk de video!

Marc van der Bij van Vepo Cheese vertelt over de aanschaf van barcodescanning apparatuur binnen het bedrijf. Benieuwd hoe dit proces is gegaan? Bekijk de video!

Logo Picnic

Reverse IT helpt met integratie van SOTI MobiControl om online supermarkt Picnic zeventig werkdagen aan handmatige configuraties te besparen

Dynagroup logo

Van het repareren van smartphones en drones tot het leveren van huishoudelijke apparaten, meubilair en paspoorten, DynaGroup neemt de lasten voor u weg met slimme oplossingen. De organisatie bestaat uit vijf bedrijfseenheden die elkaar aanvullen, elk vanuit hun eigen specialisatie.

Babypark is Europa’s grootste winkel met baby artikelen. Met een sterke online positie en tien megastores in Nederland en een megastore in Duitsland is Babypark een gevestigde naam. Babypark is onderdeel van de FTH Groep en is marktleider op het gebied van baby hardware in Nederland.

Webwinkel fonQ verkoopt alles voor in en om het huis. In 2019 is het bedrijf verhuisd naar een nieuw distributiecentrum in Utrecht, om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag.

Group of Butchers, fabrikant en leverancier van vleesspecialiteiten, heeft zijn distributiecentrum in het Brabantse Boxtel. Vanzelfsprekend vindt de opslag en distributie plaats vanuit een gekoelde omgeving. En dat vraagt om specifieke, robuuste hardware oplossingen.

GVT Transport & Logistics

In samenwerking met Reverse IT heeft GVT, een toonaangevende dienstverlener in transport, de hardware en beheer software voor zijn logistieke processen vernieuwd. Dankzij nieuwe Zebra scanners en mobile device management kan GVT nu efficiënter werken.

LPR is een specialist in Service Logistics en werkt met 30 zelfstandige business partners. De logistieke dienstverlener zocht een nieuwe soft- en hardware oplossing voor de chauffeurs van zijn business partners. Het bedrijf kwam daarvoor uit bij Reverse IT en softwarebedrijf Aventeon.

Special Logistic Services B.V. (SLS) ondersteunt bedrijven met technische buitendienstmedewerkers bij de uitvoering van tijdkritische distributie, opslag en retourenlogistiek van onder andere service parts en supplies.

Supermarché MATCH is een multinational supermarkt keten met meer dan 220 winkels verdeeld over België, Frankrijk en Luxemburg. Dit project was als onderdeel van het optimaliseren van warehouse operations en automatiseren van het voorraad management systeem.

Tuincentrum De Boet in Hoogwoud is al meer dan veertig jaar een begrip in Noord-Holland en ver daar buiten. Vanuit een prachtig modern pand in oud-Hollandse stijl wordt werkelijk alles verkocht voor huis, tuin, doe-het-zelf en dieren. Duizenden kwaliteitsproducten worden uit voorraad geleverd.

Varo is één van de grootste Europese spelers in de internationale distributie van doe-het-zelfgereedschap, tuingereedschap, handgereedschap en accessoires. Zowel de eigen merken Powerplus en Kreator als verschillende private labels zijn te koop in dhz-winkels over heel de wereld.