Reparatie

Onverwachts defecten of storingen aan uw mobile (barcode) apparatuur kan een aanzienlijke impact hebben op de productiviteit van uw (bedrijfs)processen. Beperk downtime en bespaar op hoge reparatie kosten of dure contracten.

Op het Reverse IT Repair Center voeren wij graag reparaties uit op uw kostbare apparaten. Snel, professioneel en tegen een fractie van de kosten van een nieuw apparaat. U hoeft geen klant bij Reverse IT te zijn om uw reparatie aan te melden.

Veel gestelde vragen

 1. Meld uw reparatie aan via onderstaand formulier.
 2. Verzend de producten onder vermelding van het referentie nummer dat u ontvangt van onze medewerker.
 3. Na ontvangst starten wij een onderzoek naar uw klachten. Wij berekenen geen diagnose kosten.
 4. U ontvangt een reparatievoorstel met werkzaamheden, kosten en tijdplanning.
 5. Gaat u akkoord met het reparatievoorstel? Dan gaan wij voor u aan de slag. Wij houden u daarbij uiteraard goed op de hoogte van verdere ontwikkelingen.
 6. Wij verzenden de gerepareerde producten retour. Wilt u gedurende reparatie een vervangend product? Neem contact op.

Om te achterhalen wat uw apparatuur mankeert, onderzoeken onze medewerkers uw opgestuurde devices grondig. Als duidelijk is waar de storing of het defect vandaan komt, krijgt u een prijsindicatie voor de betreffende reparatie.

Gaat u akkoord, dan gaan wij voor u aan de slag. Na reparatie krijgt u dan de devices weer teruggezonden. Voor meer informatie kunt u terecht bij ons salesteam.

Wij accepteren o.a. barcode scanners, mobile computers, mobile printers, vehicle terminals en andere mobile devices van gangbare merken als Motorola, Honeywell, Zebra, Intermec, LXE, Datalogic, Opticon, Pidion, PSC, Psion, Symbol, Unitech etc.).

Wilt u reparaties in grotere aantallen aanbieden of voor langere termijn? Neem dan contact op met ons sales team om tot een maatwerk afspraak te komen.

Aanmelden reparatie

Met het versturen van onderstaand aanmeldformulier accepteert u de voorwaarden repair.

  Informatie

  Organisatie:

  Referentie:

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon nr.:

  Gewenst retour adres:

  Aantal apparaten:

  Apparaten (max 10)

  Apparaat 1:  Apparaat 2:  Apparaat 3:  Apparaat 4:  Apparaat 5:  Apparaat 6:  Apparaat 7:  Apparaat 8:  Apparaat 9:  Apparaat 10: