Reverse IT biedt end-to-end oplossingen voor mobiele devices, barcode scanners en labelprinters. De focus is gericht op ondersteunen en ontzorgen van organisaties op een zo (kosten-)efficiënt en duurzaam mogelijk manier. Een service onderdeel hierin is het repareren van dergelijke hardware. Reparaties in combinatie met life cycle management en duurzaamheid bieden verschillende voordelen.

Voordelen van hardware reparatie

Verlengde levensduur

Door defecte onderdelen te repareren in plaats van apparatuur te vervangen, kan hardware reparatie de levensduur van het apparaat verlengen. Dit verminderd ook de behoefte aan frequente updates van apparatuur.

Verminderde Ecologische impact

Door hardware te repareren en te recyclen wordt de productie van nieuwe apparaten verminderd. Dit gebruik leidt  tot een lagere ecologische voetafdruk en minder gebruik van grondstoffen. Goed voor het milieu dus.

Rendement op investering

Voor organisaties kan een goed life cycle managementprogramma, inclusief hardware reparaties, leiden tot een beter rendement op investering doordat de totale eigendomskosten van deze apparatuur wordt verlaagd.

Besparing van kosten

Reparaties zijn vaak een stuk voordeliger dan het kopen van nieuwe hardware. Dit is gunstig voor organisaties die meerdere apparaten beheren.

Bevorderde duurzaamheid

Door reparaties te ondersteunen en het gebruik van refurbished hardware aan te moedigen, dragen consumenten en bedrijven bij aan een duurzame elektronica-industrie.

Minder elektronisch afval

Het verminderen van het aantal afgedankte mobiele devices helpt bij het verminderen van elektronisch afval, wat een groeiend milieuprobleem is.

Hardware reparatie aanmelden

Reparaties met goede life cycle management dragen bij aan duurzaamheid, kostenbesparing en een verminderde ecologische impact, terwijl ze tegelijkertijd de levensduur van deze apparaten verlengen. Meld hieronder direct je repair aan! Met het versturen van onderstaand aanmeldformulier accepteert u de voorwaarden repair.

Veel gestelde vragen

 1. Meld uw reparatie aan via onderstaand formulier.
 2. Verzend de producten onder vermelding van het referentie nummer dat u ontvangt van onze medewerker.
 3. Na ontvangst starten wij een onderzoek naar uw klachten. Wij berekenen geen diagnose kosten.
 4. U ontvangt een reparatievoorstel met werkzaamheden, kosten en tijdplanning.
 5. Gaat u akkoord met het reparatievoorstel? Dan gaan wij voor u aan de slag. Wij houden u daarbij uiteraard goed op de hoogte van verdere ontwikkelingen.
 6. Wij verzenden de gerepareerde producten retour. Wilt u gedurende reparatie een vervangend product? Neem contact op.

Om te achterhalen wat uw apparatuur mankeert, onderzoeken onze medewerkers uw opgestuurde devices grondig. Als duidelijk is waar de storing of het defect vandaan komt, krijgt u een prijsindicatie voor de betreffende reparatie.

Gaat u akkoord, dan gaan wij voor u aan de slag. Na reparatie krijgt u dan de devices weer teruggezonden. Voor meer informatie kunt u terecht bij ons salesteam.

Wij accepteren o.a. barcode scanners, mobile computers, mobile printers, vehicle terminals en andere mobile devices van gangbare merken als Motorola, Honeywell, Zebra, Intermec, LXE, Datalogic, Opticon, Pidion, PSC, Psion, Symbol, Unitech etc.).

Wilt u reparaties in grotere aantallen aanbieden of voor langere termijn? Neem dan contact op met ons sales team om tot een maatwerk afspraak te komen.

  Informatie

  Organisatie:

  Referentie:

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon nr.:

  Gewenst retour adres:

  Aantal apparaten:

  Apparaten (max 10)

  Apparaat 1:  Apparaat 2:  Apparaat 3:  Apparaat 4:  Apparaat 5:  Apparaat 6:  Apparaat 7:  Apparaat 8:  Apparaat 9:  Apparaat 10: