Geef uw producten een tweede leven. Heeft u producten die end-of-life of end-of-support zijn? Verleng dan de levensduur van de producten met het Reverse IT End-of-Life programma. Door middel van buyback, reparatie en support zorgt Reverse IT ervoor dat er meer uit uw producten wordt gehaald.

Buyback

Reverse IT koopt gebruikte apparatuur terug voor herinzet of recycling. Zo dragen wij aan het ontwikkelen van de circulaire economie. Het hergebruik van grondstoffen, terugbrengen van waarde vernietiging, het verlengen van levensduur. Uiteraard wordt aanwezige data vernietigd, waarvan u per device een Blancco-certificaat ontvangt. Reverse IT is een flexibele logistieke partner. U krijgt daarom een goede prijs voor uw overtollige hardware, zonder kosten voor afvoer.

Reparatie

Storingen of defecten aan uw device zijn vervelend. Ons Repair Center voert graag reparaties uit op uw kostbare apparaten. Het Reverse IT Repair Center is onafhankelijk. Onze professionele reparateurs hebben verstand van scanners, labelprinters, PDA’s, smartphones en andere devices van gangbare merken; maar werken los van de fabrikant. Snel, professioneel en tegen een fractie van een nieuw apparaat.

Support

Heeft u een support vraag? Het support van Reverse IT staat klaar om hem snel te beantwoorden en zorgt voor optimale ondersteuning wanneer u tegen problemen aanloopt. Verder biedt Reverse IT aanvullend support. Denk bijvoorbeeld aan een repaircontract, waarmee u de garantie van uw devices met 3 jaar kunt verlengen. Ook kunt u gebruik maken van onze ‘swap’ garantie. Bij reparatie wordt uw apparaat omgeruild met een vervangend exemplaar, zodat u gelijk weer aan de slag kunt.