Persberichten

Reverse IT verlengt levensduur AIDC apparatuur

Reverse IT (v/h RTB IT) gaat nadrukkelijk reparatie diensten aanbieden aan bestaande klanten in met name de logistieke markt, retail-distributiecentra en organisaties met field-service activiteiten. Wouter Turpijn, consultant bij Reverse IT zegt hierover het volgende:

Wij hebben de afgelopen periode gemerkt dat bij onze klanten duidelijk behoefte is aan flexibele services rondom het repareren en/of vervangen van AIDC producten, ouder dan 3 jaar. De robuustheid van deze apparatuur, alsmede het niveau van de reeds gedane investeringen, maakt dat het veelal te kostbaar word na 3 jaar tot een volledige vervanging over te gaan. Daarom hebben wij besloten hierop in te springen, en onze klanten hierover de komende maanden nadrukkelijk te informeren.

Reverse IT richt zich op automatische identificatie/datacollectie en traceability. Meer dan 15 jaar ervaring, een nuchtere aanpak, no-nonsense bedrijfscultuur maar bovenal kundige medewerkers, hebben ertoe geleid dat we door de jaren heen solide zakelijke relaties met (middel)grote bedrijven en (semi)-overheden hebben weten op te bouwen en uit te breiden.

Geef een reactie