Reverse Rentals

Tijdelijk extra apparatuur nodig voor een voorraadtelling, tijdelijk tekort, evenement of piekperiode?

Reverse IT biedt een breed scala aan barcode apparatuur en mobile devices voor tijdelijke inzetbaarheid. Geheel naar uw behoeften kunnen wij de units vooraf configureren en naar verschillende locaties verzenden, zodat u direct na ontvangst aan de slag kunt gaan.

U kunt de huurcontracten uitbreiden met diverse soorten support, zodat u ten alle tijde voorzien bent van de juiste apparatuur. Blijkt naderhand dat de gehuurde devices voor een langere tijd nodig zijn? U kunt de huurtermijn altijd verlengen tegen aantrekkelijke tarieven.

Datalogic Falcon X4 Front

Bekijk hier alle Datalogic rentals

Honeywell CK3X Front

Bekijk hier alle Honeywell rentals

Zebra MC9190 Front

Bekijk hier alle Zebra rentals

WAAROM HUREN?

 PRODUCTIVITEIT
Loopt de productiviteit gevaar vanwege tekorten aan apparatuur op de werkvloer? Wilt u alleen een piek opvangen en niet met overtollige hardware achter blijven? Kies voor een tijdelijke invulling zonder risico’s.
FLEXIBILITEIT
Reverse IT begrijpt de operationele en financiële implicaties die bedrijven ondervinden bij het beheer van activa, voorraad en warehousing. Daarom bieden wij op maat gemaakte en flexibele verhuuropties voor apparatuur. Profiteer van minimale kosten vooraf, flexibele afneemperiodes en technische support met de flexibele huuroplossingen van Reverse IT.
MAATWERK
Wat de toekomst brengt is lastig te voorspellen, daarom stellen wij met u een flexibele afneemperiode samen met minimale kosten vooraf. Verlengen? Pay-per-Use? Geen probleem.
TRY BEFORE YOU BUY
Voor u een grote investering doet, wilt u er zeker van zijn dat het device voldoet aan uw wensen en eisen. Reverse IT biedt u de gelegenheid om producten uit te proberen of te testen op uw eigen locatie. Wanneer het product niet voldoet niet aan uw wensen of wanneer u een ander product wil testen, dan kunt u de producten kosteloos terug sturen.
PAY PER USE
Toegang tot potentieel ongelimiteerde resources, maar alleen betalen voor hetgeen wat daadwerkelijk wordt gebruikt? Dat is de pay-per-use structuur. Het is kosteneffectiever dan het onderhouden van een grote infrastructuur die de gemiddelde rekenkracht overtreft.
SUPPORT
Bij onze rentals krijgt u ook technische support. Wat zijn de vereisten? Geheel naar uw behoeften kunnen wij de units vooraf configureren en naar verschillende locaties verzenden zodat u direct na ontvangst aan de slag kunt gaan.

 

Meer informatie of contact

Bent u geïnteresseerd in de rentals van Reverse IT en wilt u weten wat de beste optie is voor uw situatie?

De experts van Reverse IT denken graag met u mee. Neem nu contact op!

    Naam:

    E-mail:

    Telefoon:

    Vraag / opmerking: