Reverse IT biedt end-to-end oplossingen voor mobiele devices, barcode scanners en labelprinters. De focus is gericht op ondersteunen en ontzorgen van organisaties op een zo (kosten-)efficiënt en duurzaam mogelijk manier. Een service onderdeel hierin is het huren van dergelijke hardware.

Hardware te huur bij Reverse IT

 

Datalogic Falcon X4 Front

Bekijk hier alle Datalogic rentals

Honeywell CK3X Front

Bekijk hier alle Honeywell rentals

Zebra MC9190 Front

Bekijk hier alle Zebra rentals

Voordelen van hardware huren

Tijdelijk extra apparatuur nodig voor een voorraadtelling, tijdelijk tekort, evenement of piekperiode? Bekijk hier de voordelen van huren:

Laagste prijsgarantie

Profiteer van minimale kosten vooraf, flexibele afneemperiodes met onze flexibele huuroplossingen.

Huur kleine of grote aantallen

U kunt zelf bepalen hoelang en hoeveel units u huurt. Wilt u na de huurperiode verlengen? Dan kan dat altijd!

Flexibiliteit

Wilt u alleen een piek opvangen en niet met overtollige hardware achter blijven? Kies voor een tijdelijke invulling zonder risico’s.

Snelle service én support

Wat zijn de technische vereisten? Geheel naar uw behoeften kunnen wij de units vooraf configureren zodat u direct na ontvangst aan de slag kunt gaan.

Samengevat ondersteunt het huren van apparatuur in combinatie met life cycle management en duurzaamheid organisaties bij het verminderen van kosten, het minimaliseren van afval, het optimaliseren van technologie en het verbeteren van de algehele duurzaamheid van hun IT-ecosysteem.

Meer informatie over het huren van hardware

Bent u geïnteresseerd in de hardware rentals van Reverse IT en wilt u weten wat de beste optie is voor uw situatie? De experts van Reverse IT denken graag met u mee over de opties voor het huren van hardware. Neem nu contact op!

    Naam:

    E-mail:

    Telefoon:

    Vraag / opmerking: