Reverse IT Solutions bestaan uit een totaal-set van hardware, software en diensten gebaseerd op best practices vanuit de markt. Deze bewezen oplossingen worden dagelijks in de praktijk gebruikt, bevatten geen kinderziektes en bieden u zekerheid. Reverse IT past de oplossing aan uw wensen en verzorgt de implementatie van A-tot-Z.

De Solutions zijn onderverdeeld in markt segmenten: Manufacturing, Warehouse, Transport & Logistics, Field Service en Healthcare. Ieder segment heeft verschillende individuele solutions. Navigeer via onderstaand menu naar de verschillende segmenten.

Een warehouse is een zware en veeleisende omgeving. Om in deze omgeving de prestaties en productiviteit optimaal te houden, zijn de juiste oplossingen nodig. De grote hoeveelheid verschillende producten kunnen dit onoverzichtelijk maken. Ideaal is om een oplossing te hebben die houvast biedt, maar op maat gemaakt is voor de situatie.

De Reverse IT solutions zorgen voor verbeterde output, verhoogde efficiëntie en lagere kosten. Kennis en ervaring hebben de solutions vorm gegeven, zodat voor elke situatie de juiste keuze gemaakt kan worden. Reverse IT werkt samen met de klant om een oplossing te bieden op basis van uw wensen en doelen.

Hieronder vindt u de verschillende solutions binnen Warehouse & Distribution.

Kwalitatief goede transport en logistiek is van cruciaal belang voor een bedrijf. Slechte en suboptimale situaties kunnen er voor zorgen dat winst in gevaar komt. De juiste producten en services, in combinatie met strakke monitoring is essentieel voor het succes.

De Reverse IT solutions zorgen voor verbeterde output, verhoogde efficiëntie en lagere kosten. Kennis en ervaring hebben de solutions vorm gegeven, zodat voor elke situatie de juiste keuze gemaakt kan worden. Reverse IT werkt samen met de klant om een oplossing aan te bieden op basis van de wensen en doelen.

Hieronder vindt u de verschillende solutions binnen Transport & Logistics.

Manufacturing is enorme bijdrager aan wereldwijde groei, de transformatie naar een digitale onderneming is van cruciaal belang voor individuele fabrikanten. Van analyse en automatisering tot kunstmatige intelligentie, nieuwe digitale vaardigheden en technologieën veranderen de manier waarop fabrikanten werken.

Reverse IT biedt hard- en softwareoplossingen voor de meest uitdagende omgevingen. Met draadloze communicatie, intelligente (matrix) barcodescanners, robuuste tablets en op het voertuig gemonteerde apparaten kunt u de communicatie en productiviteit verbeteren.

De verschillende solutions binnen Manufacturing zijn nog in ontwikkeling.

Voor organisaties is Field Service de markt waar het klantretentie het meest effectief kan maximaliseren, de klanttevredenheid kan verbeteren en de winstgevendheid kan vergroten.

Voor het efficiënt beheren van Proof of Delivery, Collection en Direct Store Delivery processen biedt Revere IT diverse oplossingen.

Voor het garanderen van snelle leveringen en een uitstekende service is het zaak controle te hebben over Field Service werkzaamheden en uw buitendienstmedewerkers zichtbaar zijn. Met de Field Service solutions kunt u uw Field Mobility processen en collega’s optimaal inzetten. Zo stellen we u in staat met uw klanten duidelijk en tijdig te communiceren over leveringen en/of diensten.

Door op maat gemaakte oplossingen kan Reverse IT bedrijven verder helpen met de manier waarop ze hun Field Service verlenen. Het doel is om te zorgen dat uw service optimaal kan functioneren.

Binnen de gezondheidszorg worden mobiele apparaten steeds meer toegepast voor communicatie, verpleegoproep, medische alarmering en barcode scanning. In toenemende mate is de voorkeur om alle functies binnen één apparaat te combineren. Doordat deze apparatuur een kritisch onderdeel zijn binnen het zorgproces, worden hoge eisen gesteld aan functionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit van zowel het product als de leverancier.

Smart Devices, specifiek voor zorgomgevingen:

  • Robuust; val- en waterbestendig
  • Desinfectant Ready Housing; geschikt voor intensief reinigen
  • Alarm button; toepasbaar voor paniekoproepen
  • Topdisplay; oproepen en alarmen direct zichtbaar
  • Geïntegreerde scanner; 1D en 2D
  • Multilaadstations; ook beschikbaar met locking van het device

Netwerkondersteuning

  • Wifi en 4 LTE; ook geschikt voor DAS en Private LTE
  • Device met 2x SIM slot verkrijgbaar, waardoor 4G en pLTE mogelijk

Telefonie integratie

Verschillende telefonieplatformen worden ondersteund, waarmee de spraak- en geluidskwaliteit is geborgd en een uitstekende integratie wordt gerealiseerd.

Alarmering en Portofonie

Ondersteuning van diverse Alarmering, VOS en MOS oplossingen, ook voor het topdisplay. Push-to-talk functie voor portofonie vervanging.