Nieuws, Persberichten

SOTI Gold Partner

SOTI beloont Reverse IT met Gold status

Update 10-09-2021: Reverse IT bereikt SOTI Platinum status

Emmen, 5 mei 2021

Reverse IT is gepromoveerd tot Gold partner van SOTI. Het Canadese softwarebedrijf, dat onder meer Enterprise Mobility Management software ontwikkelt en levert, beloont Reverse IT daarmee voor de resultaten die in de afgelopen jaren geboekt zijn.

Dankzij de nieuwe Gold status verwacht Reverse IT verder door te kunnen groeien in samenwerking met SOTI, onder meer met uitbreiding van het Mobile Managed Services programma.

Beloning voor focus op SOTI

We hebben SOTI ONE tools de afgelopen jaren proactief gepositioneerd. Niet zonder resultaat, want SOTI heeft ons daarvoor nu beloond met een promotie tot Gold partner”, legt een trotse Stefan Manning van Reverse IT uit.

Namens SOTI vertelt Onno Kievit over de opwaardering:

De mensen van Reverse IT hebben ontzettend veel kennis van SOTI. Zowel op het gebied van consultancy als techniek hebben ze gecertificeerde medewerkers in huis. Mede daarom zijn ze in staat geweest om veel bedrijven te laten kiezen voor SOTI, waaronder een aantal grote retail spelers”, vertelt Kievit.

Uitbreiding van het productaanbod

Wat betreft de toekomst zijn SOTI en Reverse IT eensgezind: beide partijen willen samen doorgroeien. Kievit:

Reverse IT presenteert zich als een meedenkende, pro-actieve partij die mooie projecten realiseert voor zijn klanten. Ze hebben een open agenda en een transparante werkwijze. We zien ze als een waardevolle partner.

Manning ziet verdere groei in de samenwerking wel zitten:

We kunnen ons productaanbod vanuit de SOTI ONE suite nog verder verbreden. We denken onder meer aan uitbreiding van het Mobile Managed Services (MMS) programma. Ook op het gebied van Enterprise Mobility Management (EMM) tools liggen er genoeg kansen.”

Platinum status als ultiem doel

Met de Gold status heeft Reverse IT overigens nog niet het maximale bereikt. SOTI biedt namelijk ook nog de mogelijkheid om door te groeien naar een Platinum status.

Manning:

De Gold status geeft aan dat we op de goede weg zitten. Het zou mooi zijn als we de samenwerking verder kunnen opwaarderen, zodat we in de toekomst door kunnen groeien tot een Platinum partner van SOTI.”

Over Reverse IT

Reverse IT, gevestigd te Emmen, heeft de afgelopen 10 jaar een toonaangevende positie weten te verwerven op het gebied van kostenbesparende mobility oplossingen; het zo efficiënt mogelijk leveren, implementeren en beheren van mobiele devices voor kritische productieomgevingen als onder andere distributiecentra, warehouses en field-service omgevingen.

Noot voor de redactie: heeft u vragen over dit bericht? Neem gerust contact op met Edgar Beck van Reverse IT. Bel 06-10676934 of stuur een mail naar e.beck@reverse-it.net

Over SOTI

SOTI, afkomstig uit Canada, biedt tooling om mobiliteit en IoT oplossingen te managen. Het bedrijf is met name bekend van het SOTI ONE programma. Naast de EMM software bevat dit diverse andere tools. Alle tools van SOTI zijn erop gericht om kosten te verminderen en de downtime te verminderen. Wereldwijd maken duizenden bedrijven gebruik van SOTI producten en diensten.

www.SOTI.net

Meer informatie of een prijs aanvragen?

T. +31 (0)591 535 190

E. SALES@REVERSE-IT.NET