Nieuws, Persberichten

SOTI Platinum Partner: 2e promotie 2021

Reverse IT nu SOTI Platinum Partner: tweede promotie in 2021

Emmen, 10 september 2021

Het Canadese softwarebedrijf SOTI heeft Reverse IT benoemd tot Platinum Partner. Dat is opvallend, want het is al de tweede promotie sinds april. Toen ging de status van Silver naar Gold.

De nieuwe mijlpaal is een duidelijk teken dat de samenwerking tussen Reverse IT en SOTI nog altijd in de lift zit. Beide partijen verwachten samen door te kunnen groeien, zeker nu Reverse IT steeds meer de focus legt op zijn mobile device management programma. SOTI speelt daarbij een belangrijke rol met het SOTI ONE platform.

De Platinum status bevestigt de expertise en ervaring die Reverse IT in huis heeft om beloftes waar te maken.

MDM SOTI Platinum Partner

Pro-actieve benadering en toenemende vraag

In april, na het behalen van de Gold status, sprak Stefan Manning namens Reverse IT de ambitie uit om snel door te groeien naar Platinum. Dat het zo snel gelukt is, maakt hem trots:

“Zeker gezien de snelheid waarmee we eerst naar Gold en daarna naar Platinum promoveerden is het een mooie prestatie.”

Manning ziet enkele belangrijke redenen die hebben bijgedragen aan de promotie:

“Enerzijds is het onze pro-actieve houding, waarmee we veel aandacht besteden aan de positionering van SOTI. Anderzijds profiteren we van een toenemende vraag naar EMM (Enterprise Mobility Management) oplossingen. Tegelijk hebben we veel te danken aan de uitstekende support vanuit SOTI.”

Mogelijkheden voor uitbreiding klantportfolio

De Platinum status van Reverse IT bij SOTI biedt nieuwe mogelijkheden.

“We zijn nu in staat om onze dienstverlening nog aantrekkelijker te maken voor nieuwe klanten. We zullen dat onder de aandacht brengen door het SOTI ONE platform actief te blijven promoten”,

blikt Manning vooruit.

“De combinatie van Reverse IT en SOTI is de afgelopen tijd al behoorlijk succesvol geweest. Maar nu wordt ons partnerschap nog sterker en verwachten we grotere klanten en nieuwe markten te kunnen bereiken.”

Passend binnen de ambities

Reverse IT legt in zijn bedrijfsvoering steeds meer de nadruk op mobile device management, want het biedt grote voordelen voor organisaties en vereenvoudigt het werk van IT medewerkers. Het SOTI ONE platform neemt daarbij een belangrijke rol in.

Manning:

“Nu we binnen onze samenwerking met SOTI de hoogste status hebben behaald, zijn we beter in staat om onze ambities waar te maken. We gaan onze dienstverlening verder verbeteren, onder meer door te specialiseren in het herkennen van de problematiek bij onze afnemers en (technische) kennis van onze specialisten te verhogen.”

Over SOTI

Het Canadese bedrijf SOTI biedt tooling om mobiliteit en IoT oplossingen te managen. Het bedrijf is bekend van het SOTI ONE programma. Naast de EMM software bevat deze suite oplossingen gericht op complete controle en zichtbaarheid van alle mobile devices. Alle tools van SOTI zijn erop gericht om kosten te verminderen en de downtime te verminderen. Wereldwijd maken duizenden bedrijven gebruik van SOTI producten en diensten.

www.soti.net