Nieuws

Supply Chain Innovations – 16 Maart in Antwerpen

Supply chain Innovations 16 maart 2023

Ketenoplossing voor scanning-hardware en software tijdens Supply Chain Innovations 2023 in Antwerpen

Reverse IT en DNA Services werken samen om hun klanten te ondersteunen met een ketenoplossing voor scanning-hardware en bijpassende softwaretoepassingen. Reverse IT biedt end-to-end oplossingen voor mobiele devices, barcode scanners en labelprinters. Het bedrijf is specialist op dit gebied en faciliteert haar klanten in advies, levering, implementatie, beheer en reparatie services. DNA levert aan haar klanten ERP-software, waaronder Uniconta en FreshERP, en ontwikkelt daarnaast klantspecifieke webapplicaties.

Op donderdag 16 maart ’23 is Reverse IT samen met DNA Services te vinden tijdens de jaarlijkse editie van Supply Chain Innovations. Hét event voor supply chain managers, logistiek managers, ICT’ers, operations managers, CEO’s, warehouse managers. Kortom, iedereen die begaan is met het optimaliseren van goederen-, informatie- en kostenstromen mag niet ontbreken op deze dag!

In de achterliggende jaren heeft DNA diverse scanapplicaties ontwikkeld waarmee klanten in logistieke processen en warehouses gedigitaliseerd zijn. Door het partnership kunnen DNA Services en Reverse IT klanten de combinatie bieden van zowel scanning-hardware alsook de bijpassende software applicaties.

Dirk-Willem Huisman, Manager Software & Development bij DNA Services, over de samenwerking:

“DNA ontwikkelt regelmatig klantspecifieke webapplicaties zoals scan-apps. Wij ontwikkelen onze software device-onafhankelijk en denken graag met onze klanten mee over de optimale werking van de software in combinatie met de juiste hardware. Diverse klanten van ons hebben te maken met logistieke processen zoals orderpicking, bijvoorbeeld in fulfilmentcenters, en dan is er meerwaarde voor scanners en ‘handenvrij’ kunnen werken”.

Ries Modderkolk, Key Account Manager bij Reverse IT:

“We zijn blij met ons partnership met DNA. Regelmatig hebben onze klanten en prospects specifieke wensen voor de ontwikkeling van scanning-software. Doordat wij gespecialiseerd zijn in de hardware kunnen we met partner DNA samen de volledige keten invullen. Door het bundelen van elkaars expertise kunnen we gezamenlijke projecten succesvol realiseren en opdrachtgevers optimaal bedienen. We bieden onze klanten hiermee de One-Stop-Shop inclusief het volledige beheer op basis van Mobile Managed Services!”

Over DNA Services

DNA Services B.V. is een zelfstandig IT-bedrijf gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. DNA is ontstaan in 1994 vanuit de IT-afdeling van een productieonderneming. Het team van DNA bestaat uit 30 medewerkers. DNA ontwikkelt en beheert diverse softwareoplossingen. Aan AGF-bedrijven levert DNA het pakket: FreshERP. Voor MKB-bedrijven in andere sectoren levert DNA het Uniconta ERP-systeem. DNA heeft meerdere specifieke uitbreidingen ontwikkeld voor Uniconta ERP zoals UniOrder (webshop), UniCRM en UniEDI (berichtenverkeer). DNA Services is sinds 2018 één van de meest toonaangevende resellers van de Uniconta software in Nederland. Verder levert DNA systeembeheer en consultancy met onder andere het DNA Cloud hostingconcept. DNA bedient vele toonaangevende klanten in uiteenlopende sectoren zoals Food, Productie, Transport, Handel, Agriculture, Horticulture, AGF en Fashion. Voor meer informatie: www.dnaservices.nl

Over Reverse IT

Reverse IT is gespecialiseerd in Mobile Devices, zoals Barcode apparatuur (scanners), Smart Devices, Label Printing en Mobile Computing (Ruggedised Tablet computers en Vehicle Terminals). Al meer dan 12,5 jaar leiden de oplossingen van Reverse IT tot meer efficiency, productiviteitsverhoging en kostenbesparing. Reverse IT ondersteunt organisaties bovendien met Mobile Device Management, waarmee men beheer, onderhoud & incidenten kan borgen wat zorgt voor continuïteit van de processen. Reverse IT werkt intensief samen met vooraanstaande ISV’s, ICT integrators en branchespecialisten.
Voor meer informatie: www.reverse-it.net

Contact

Rondom de Expo zijn meerdere parkeermogelijkheden. Het adres van Supply Chain Innovations is: Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen, België.

Kunt u niet wacht met het stellen van uw vragen aan onze experts of heeft u vooraf vragen over de Supply Chain Innovations beurs? Neem vrijblijvend contact op of bezoek onze beurspagina!

    Naam:

    E-mail:

    Telefoon:

    Vraag / opmerking: