Supply Chain innovations

Supply Chain Innovations – Het concept

Op donderdag 16 maart ’23 vindt de jaarlijkse editie plaats van Supply Chain Innovations. Hét event voor supply chain managers, logistiek managers, ICT’ers, operations managers, CEO’s, warehouse managers. Kortom, iedereen die begaan is met het optimaliseren van goederen-, informatie- en kostenstromen mag niet ontbreken op deze dag!

Over Reverse IT x DNA Services

Een totale ketenoplossing – full service on mobile devices

Reverse IT is specialist in full service on mobile devices.

Deze service omvat alle denkbare mobiele IT – middelen, die worden gebruikt binnen de logistieke- en transportsector. Deze mobiele computers, barcodescanners, tablet computers, vehicle terminals en smartphones worden steeds meer gebruikt. Ze zorgen voor continuiteit, voor optimalisatie en verhoging van productiviteit in de dynamische wereld van transport, logistiek, warehousing, retail en e-commerce en zorg.

Beheer, onderhoud en reparatie worden als Managed Service aangeboden in combinatie met het beste Mobile Device Management platform, waarin Reverse IT de grootste expertise in de markt heeft. Reverse IT werkt samen met partners in dit werkveld voor WMS, TMS en ERP oplossingen.

Klanten hebben vaak specifieke wensen voor de ontwikkeling van scanning-software. Reverse IT, als specialist op het gebied van Mobile Managed Services en als hardware leverancier, heeft in DNA Services een partner gevonden, die klantspecifieke webapplicaties zoals scan-apps ontwikkelt.

In de samenwerking met DNA services is door de beide specialisten een totale ketenoplossing ontwikkeld in de AGF-sector waarmee efficiency, kostenbesparing en continuïteit is geborgd. DNA services biedt IT infrastructuur, security, beheer en specifieke ERP oplossingen, met een specialisatie op integratie met branche-specifieke applicaties en app-ontwikkeling, waarbij gebruiksgemak centraal staat.

Seminars tijdens Supply Chain Innovation

Seminars

Om op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen is er is een nieuw concept samengesteld. Hierin is een seminarprogramma opgesteld met een groot aanbod van wisselende sprekers om u kennis up to date te houden. Bekijk hier het hele programma.

Interview

Onze experts Ries Modderkolk en Wouter Turpijn worden op 16 maart ondervraagd tijdens een van de kennis sessies. Ze gaan de uitdaging aan kritische antwoorden te geven op de vragen van de toekomst. Bent u benieuwd naar de mogelijke onderwerpen tijdens deze sessies? U kunt dit interview bijstaan op 16 maart.

Interview Reverse IT Supply Chain Innovations
Software ontwikkeling DNA

Blog DNA

DNA Services over de toepassingsgebieden van de door hun ontwikkelde systemen en applicaties. Daarnaast wordt ingegaan op de keuze van Progressive Web Apps en de onafhankelijkheid in combinatie met verkrijgbare hardware. Tot slot wordt duidelijk waarom de samenwerking met Reverse IT juist van belang is en hoe we samen bedrijfsprocessen weten te verbeteren.

Date With Us!

Tot slot is er een nieuw innovatief netwerkplatform opgezet waardoor gasten, sprekers en standhouders op elk moment kunnen netwerken via het ontwikkelde ‘Dating systeem’. Plan een afspraak met een van onze experts. Krijg meer inzichten in de huidige situatie en ga het gesprek aan over oplossingen die toekomstgericht een belangrijk onderdeel kunnen worden binnen uw organisatie.

Date with us. Reverse IT tijdens Supply Chain Innovations

Na registratie als bezoeker heeft u de mogelijkheid om afspraken te boeken met een van onze experts. Wanneer u een aanvraag doet voor een afspraak zullen wij deze zo spoedig mogelijk beantwoorden. Heeft u nog geen planning of maakt u liever geen vaste afspraak? Bezoek ons dan op stand 50 waar we u altijd hartelijk zullen ontvangen.

Graag tot 16 maart!

Case studies

Als Reverse IT hebben we samen met onze partners mooie projecten mogen realisten bij de volgende bedrijven. Benieuwd naar wat we hebben betekend? Klik op onderstaande logo’s om de case studies te bekijken.

GVT Transport & Logistics
Dynagroup logo

Contact

Kunt u niet wacht met het stellen van uw vragen aan onze experts of heeft u vooraf vragen over de Supply Chain Innovations beurs? Neem vrijblijvend contact op!

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Vraag / opmerking:

  Locatie

  Rondom de Expo zijn meerdere parkeermogelijkheden. Het adres van Supply Chain Innovations is: Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen, België.