Nieuws

Reflectie op 2021 en vooruitblik op 2022

Reverse IT reflectie 2021 vooruitblik 2022

Barcodescanning is nauwelijks meer weg te denken in veel sectoren zoals transport, logistiek, warehousing en retail. Hoe kun je dan als relatief nieuwe speler (Reverse IT opereert nu 7 jaar onder de huidige naam) vernieuwend zijn en hoe verras je de markt met innovatieve diensten? Hoe speel je echt goed in op de klantbehoefte?

Reverse IT houdt vast aan de oorsprong door de beste oplossingen te leveren, te beheren, te repareren en te verhuren. Dat doet Reverse IT door focus te houden op het leveren van oplossingen en diensten rondom Mobile Devices (waaronder smart PDA’s, Barcode Scanners, Tablet PC’s). Reverse IT ontzorgt de klant volledig doordat zij de kennis en de ondersteuning biedt vanuit een eigen (remote) Support Center. Door die service raken steeds meer organisaties ervan overtuigd dat hun productiviteit met behulp van deze tools wordt verhoogd en continuïteit en kwaliteit zijn geborgd.

Reverse IT kijkt terug op een jaar vol activiteiten, waarin, bij zowel bestaande als nieuwe relaties, innovatieve projecten zijn ingevuld. Het team van specialisten is eind 2021 uitgebreid met ervaren technici, waarmee Reverse IT haar kwalitatief goede kennis en kunde waarborgt. Steeds meer organisaties laten ook de beheersactiviteiten van Mobile Devices door het Support Center uitvoeren. De Mobile Managed Services hebben we opgeschaald naar de vraag van de klant.Reverse IT is inmiddels Managed Service Provider waarmee Mobile Device Management wordt geboden bij organisaties met enkele gebruikers tot aan 1000+ gebruikers. De klant blijft zicht houden op de eigen inventaris, maar Reverse IT is in control en voert pro-actief het beheer ervan uit.

Speerpunt

Het speerpunt voor 2022 is Mobile Managed Services. Dat stopt niet met het bieden van (remote) service met behulp van een Mobile Device Management (MDM) applicatie en de inzet van specialisten vanuit een Support Center.

Naast reparaties vanuit het eigen Repair Center blijft het aanbod van refurbished apparatuur interessant voor organisaties, die willen besparen op de aanschafprijs en tegelijkertijd willen bijdragen aan de circulaire economie.

Daarbij geeft de inzet van refurbished apparatuur ook enige flexibiliteit wanneer apparatuur (tijdelijk) niet leverbaar is. Een uitdaging waarmee de IT hardware fabrikanten soms best worstelen en die op deze manier enigszins kan worden opgelost.

Het fundament van Reverse IT is stabiel en kwalitatief goed en daarmee voorziet zij ook voor 2022 een jaar waarin weinig stilstand zal zijn en waarin Reverse IT, ook in andere sectoren, steeds vaker de vertrouwde Mobility Expert zal zijn.

Bekijk hier het originele artikel op ITchannelPRO