Nieuws

Terugblik op 2022

Een terugblik op het jaar 2022 door Reverse IT

Wait what? Is het jaar 2022 al bijna weer voorbij?

Het is alweer december en dat betekent dat het bijna 2023 is. Het jaar is voorbijgevlogen. We zetten de hoogtepunten van Reverse IT nog eens voor u op een rij.

Medewerkers DNA Services en Reverse IT

Samenwerking DNA Services B.V.

In oktober hebben we onze samenwerking met DNA Services bekrachtigd. Een samenwerking die een combinatie biedt van zowel scanning-hardware alsook de bijpassende software applicaties voor verdere optimalisering van uw IT-processen.

“DNA ontwikkelt regelmatig klantspecifieke webapplicaties zoals scan-apps. Wij ontwikkelen onze software device-onafhankelijk en denken graag met onze klanten mee over de optimale werking van de software in combinatie met de juiste hardware.” Dirk-Willem Huisman, Manager Software & Development bij DNA Services

Benieuwd wat we met deze samenwerking voor u kunnen betekenen? Lees dan hier verder voor het hele persbericht en neem contact met ons op!

Klantevent

Op 1 juni 2022 organiseerden we ons jaarlijkse event in Wildlands te Emmen. Tijdens ‘Warehouse of the future’ deelden we ervaringen en kennis en bespraken we kansen, nieuwe trends en toekomstige ontwikkelingen. Naast de presentaties door experts van Reverse IT, Honeywell en SOTI, trendwatcher en casestudies was er ruimte voor interactie, vragen, discussies en vanzelfsprekend voor ontspanning. Benieuwd naar ons volgende evenement? Komend voorjaar staat deze op de planning. Daarover later meer.

giraffe-g797ef1b9e_1280

ICT & Logistiek Beurs

Op 8, 9 en 10 november mochten onze collega’s, na een goede voorbereiding, knallen op de beursvloer in de Jaarbeurs te Utrecht tijdens de drukbezochte ICT & Logistiek beurs. Voor Reverse IT was het de eerste keer dat we met onze eigen stand aanwezig waren. We hebben vele bestaande relaties kunnen spreken voor, tijdens en na de lunchmeetings op onze stand.

Het waren zeer inspirerende dagen waarbij we onze focus hebben gelegd op het demonstreren van verschillende mobiele devices en de best passende oplossingen voor elke sector hebben belicht. Onze experts hebben onze full service-oplossingen op het gebied van Mobile Managed Services veelvuldig gedemonstreerd met een gratis en vrijblijvende scan op locatie. Wilt u ook een gratis scan aanvragen en ervaren hoe we u kunnen ondersteunen door het mobile device beheer volledig voor u uit handen te nemen? Lees dan de blog van onze experts.

Volgend jaar staan we weer op de beurs. Bent u erbij? Lees hier meer.

Aantal mooie projecten

Dit jaar heeft Reverse IT een aantal mooie projecten mogen realiseren bij onder andere Dyna Group. Hierover is een uitgebreide case studie geschreven.

“Dankzij Operational Intelligence kan IT toestellen beter ondersteunen op afstand en heeft IT een virtueel zicht op wat er met de apparaten gebeurt”

Dynalogic Case Study

Inspiratie voor het team

Naast al het harde werken maken we met het team van Reverse IT ook tijd om andere leuke dingen te doen. Teambuilding vinden we belangrijk. Dit hebben we onder andere met het hele team gedaan rond de gevangenis in Veenhuizen, met het toeren op e-choppers, tijdens barbecue feestjes of etentjes en borrels tijdens de vrijdagmiddag.

E-choppers en barbeque

We zijn het zomerfeest begonnen met een rit op E-choppers door de prachtige natuur rondom Emmen. Tussentijds maakten we een pitstop bij FC Emmen Stadion aan de Oude Meerdijk. Na de lange rit hebben we nog tot in de late uurtjes lekker geborreld, gebarbecued & nagenoten van de dag. Zeer geslaagd en gaaf teamwork weer!

Veenhuizen

Het bijzondere en mooie Veenhuizen was het decor voor een spannende puzzeltocht. Verschillende groepjes gingen via alle bezienswaardigheden de strijd met elkaar aan voor de winst. Naderhand werden we ingevoerd in de verschillende biersoorten van Brouwerij Maallust. En als afsluiting genoten we van een heerlijk en gezellig diner. De bus van FC Emmen bracht het team weer veilig thuis! Een topdag.

teamuitje veenhuizen

Uitbreiding van het team

In 2022 heeft Reverse IT een aantal nieuwe teamleden mogen verwelkomen: Nancy Trip, Steven Brinks, Amber Bontjer en Tim van der Heide zijn dit jaar bij ons gestart.

En is er zelfs een afdeling bijgekomen: Nancy en Amber zijn samen aan de slag gegaan om de marketingafdeling op touw te zetten. Met enthousiasme stonden ze al garant voor de realisatie van het jaarlijkse klantevent en met onze eigen stand op de ICT & Logistiek beurs.

Het operations team is uitgebreid met salessupport teamlid Steven. Steven werkt in zijn vrije tijd aan zijn eigen filmproductiebedrijf ‘Shot by Steem’.

Tim versterkt het supportteam en houdt zich bezig met het gereed maken van devices en het verlenen van service aan onze klanten.

Bedankt!

Met u, onze klanten, en met onze vendoren en strategisch partners werken we samen om onze kennis te delen en de hoogste kwaliteit te bereiken om zo de continuïteit en kwaliteit van uw IT- en bedrijfsprocessen te garanderen. We willen Honeywell, SOTI, Datalogic, Zebra, Proglove, Ivanti Wavelink en alle andere partijen erg bedanken voor de samenwerking in 2022.

Benieuwd naar onze visie voor komend jaar? Nog even geduld, daarover later meer.

Reverse IT wenst u fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling toe. Tot ziens in 2023!