Nieuws

Uw oude hardware is geld waard!

Uw overtollige apparatuur is geld waard! Reverse IT koopt graag uw oude hardware op, tegen een goede prijs, om deze vervolgens een ‘second life’ te geven, en gebruikt deze voor onze after market services. Wij verzorgen: gecertificeerde datavernietiging, transport en recycling/afvoer.

ACTUEEL: Wij zoeken Panasonic tablets, laptops en handhelds. 

 

 

 

 

 OVERTOLLIGE APPARATUUR
Het komt regelmatig voor dat er overtollige en verouderde apparatuur op de plank blijft liggen. Waarom laten verstoffen terwijl u indirect bespaart en kunt bijdragen aan de circulaire economie?
 CIRCULAIRE ECONOMIE
Het economische systeem om herbruikbaarheid van grondstoffen te maximaliseren en waardevernietiging te minimaliseren. Anders dan het huidige lineaire systeem waar producten bij einde levensduur worden vernietigd.
 TRANSPORT & AFVOER
Reverse IT verzorgt het transport vanaf uw locatie en zorgt dat ongebruikte materialen worden afgevoerd naar onze recycling partner. Zo worden waardevolle grondstoffen hergebruikt voor productie.
 DATAVERNIETIGING
Reverse IT vernietigd alle gegevens op datadragers volgens gecertificeerde en door overheid gekeurde methodes. Geen zorgen om lekkage van gevoelige (bedrijf)gegevens.
 INRUILKORTING
Uw huidige install-base vernieuwen? Raadpleeg ons onafhankelijk advies en expertise op het gebied van Mobile Computing om tot het beste keuze te komen en ontvang een aantrekkelijke korting bij inruil van uw oude devices.
 WELKE APPARATUUR
Onze specialisatie is mobile computers, zoals rugged handhelds, PDA’s, tablets, laptops maar ook barcode scanners en labelprinters. Toch een ander aanbod? Informeer alsnog naar de mogelijkheden.
HARDWARE VERKOPEN €

Geef een reactie