Blogs, Nieuws

Wij hebben de ISO-certificeringen binnen!

ISO-Certificeringen Reverse IT

Waanzinnig trots! Wij hebben de ISO-certificeringen binnen. ✅

Niet 1 maar 2 ISO-certificeringen: ISO 9000 & ISO 27001. Afgelopen Januari hebben wij de certificaten binnen gekregen. Wat een heerlijk begin van 2024 en dit is nog maar het begin!

Reverse IT is gecertificeerd voor de ISO 9001 & 27001 norm voor respectievelijk kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging.

De certificering voor de ISO erkent de inspanningen die Reverse IT doet ten behoeve van gegevensbeveiliging op het hoogste niveau en het handhaven van privacy. Wij hebben aangetoond een robuust gegevensbeveiligingssysteem geïmplementeerd te hebben met passende controles op alle activiteitenniveaus.

ISO 9001

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Een ISO 9001 certificaat toont aan dat processen voldoen aan internationale normen en we veel waarde hechten aan continue verbetering. De focus op het kwaliteitsdenken via ISO 9001 maakt dat de komende jaren bij Reverse IT in het teken zullen gaan staan van continue verbetering van onze processen middels het steeds weer doorlopen van de kwaliteitscirkel ‘PLAN-DO-CHECK-ACT’. Op deze manier blijven wij, Reverse IT als organisatie verbeteren en ontwikkelen.

mark-of-trust-certified-ISO-9001-quality-management-systems-black-logo-En-GB-1019
mark-of-trust-certified-ISOIEC-27001-information-security-management-black-logo-En-GB-1019

ISO 27001

ISO 27001 is een erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe wij procesmatig met het beveiligen van informatie kunnen omgaan. Dit geeft als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie zeker te stellen. De certificering voor de ISO 27001 norm erkent de inspanningen die Reverse IT doet ten behoeve van gegevensbeveiliging op het hoogste niveau en het handhaven van privacy.

Making Excellence a habit!

De focus op het kwaliteitsdenken maakt dat de komende jaren bij Reverse IT in het teken zullen gaan staan van continue verbetering van onze processen.

Reverse IT biedt end-to-end oplossingen voor mobiele devices, barcode scanners en labelprinters. Wij zijn specialist op dit gebied door advies, levering, implementatie, beheer en reparatie services. De focus is gericht op ondersteunen en ontzorgen van organisaties op een zo (kosten-)efficiënt en duurzaam mogelijke manier. Een groeiend en professioneel team adviseurs en specialisten biedt een One-Stop-Shop inclusief het volledige beheer op basis van Mobile Managed Services.

Wilt u weten met welke efficiënte oplossingen u binnen de organisatie tijd kunt besparen? Nodig ons uit en we duiken gezamenlijk de situatie en processen in!

Meer informatie aanvragen:

    Naam:

    E-mail:

    Telefoon:

    Vraag / opmerking: